Korsan çağı falan başlıyor herhaldeDostlar 155 GB İlgili forumda oynayanların ss leri var fakat şimdi iniyor dosyalar, akşama inince detayları paylaşacağım
Gta 6 aynı performans bekliyoruz hahahKorsan çağı falan başlıyor herhaldevoices38 abimiz denuvonun içinden geçti şimdi de bu oluyor. Yakında bu deliler orjinal serverlarda mp oyunları crack ile oynatmanın bir yolunu falan bulur.
baktim da oyun ciddi ciddi dusmus sanirim steam e yuklenirken bi hata yada dikkatsizlik sonucu olmusDemo sürümü çıkmıştır.
oynayanlar var hocam forumda. yayın açanlarda varİndi mi son durum nedir ve güvenilir mi içinde trojen olmasın?
boşa 50 dolar gömmeye gerek yok o zaman alacağım vardı benimde vazgeçtim adamlar japonya haklarında sadece mapi değiştirmişler, halbuki japonya üzerinde muhteşem bi oyun çıkartabilirlerdioynadim ayni oyunu yapmislar sadexe map degisik
Online oynayanlara 9999 yılına kadar ban varDostlar 155 GB İlgili forumda oynayanların ss leri var fakat şimdi iniyor dosyalar, akşama inince detayları paylaşacağım
o çağ baslıyalı cok oldu hocam beKorsan çağı falan başlıyor herhaldevoices38 abimiz denuvonun içinden geçti şimdi de bu oluyor. Yakında bu deliler orjinal serverlarda mp oyunları crack ile oynatmanın bir yolunu falan bulur.
kimse garanti vermez kanka senin sorumluluğunda öyle bir şey olursa.sadece indirdigin siteye dikkat et belli baslı siteler var zaten herkezin bildigi onun dışı deneme fazlaİndi mi son durum nedir ve güvenilir mi içinde trojen olmasın?