🔥İndirim Iphone 17 Pro Max 512 Gb Kozmik Turuncu 136.499,00tl

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,751

1778489812570.webp

Gönderici / Satıcı : Amazon.com.tr

RESMİ SİTE ZAMLI FİYATI

1778489767285.webp

Gümüş rengi de aynı.

Geçen ay 512yi 129a falan satıyorlardı sanırım

Gümüş rengi de aynı.

Geçen ay 512yi 129a falan satıyorlardı sanırım
gümüşde aynıda bu 17 serisinini ikonik rengi turuncu oldugu için spesifik onu koydum isteyen gümüşde alır

Sadece merakımdan soruyorum, örneğin bu 1 tb ile 2 tb arasında ne gibi bir fark var da 30k lık bir fark oluşuyor. Bellek çipini titanyumdan fln mı yapıyorlar nedir olayı?

Sadece merakımdan soruyorum, örneğin bu 1 tb ile 2 tb arasında ne gibi bir fark var da 30k lık bir fark oluşuyor. Bellek çipini titanyumdan fln mı yapıyorlar nedir olayı?
bellekler ve nandlarda kriz oldugu için ve tr de ötv oldugu için fiyatlar otomatik katlanıyor maglesef

4K log çekimde 257 gb ve 512gb farkı vardı

Yine monitöre ekmek banacağımız bir fırsat olmuş, vade farksız 9 taksit bile olsa ayda 15k ediyor

bindirimden sonra indirim olduğu için ortada bir fırsat göremedim.

bellekler ve nandlarda kriz oldugu için ve tr de ötv oldugu için fiyatlar otomatik katlanıyor maglesef
alakası yok apple her zaman böyleydi reddit veya youtube'a ingilizce şekilde arayın çip krizinden önceki zamanlarda bir çok post ve videolar var

alakası yok apple her zaman böyleydi reddit veya youtube'a ingilizce şekilde arayın çip krizinden önceki zamanlarda bir çok post ve videolar var
tamam haklısınız da şuan bellek ve nand krizi yokmu tr de ötv alınmıyormu vergi alınmıyormu apple zam yapmadımı yani beni şuanki konjektür ilgilendiriyor öncesi ilgilendirmiyor

tamam haklısınız da şuan bellek ve nand krizi yokmu tr de ötv alınmıyormu vergi alınmıyormu apple zam yapmadımı yani beni şuanki konjektür ilgilendiriyor öncesi ilgilendirmiyor
şuanda bellek krizi çözülmek üzere sık sık indirime giriyor. 2tb ssd 30k fiyatta hiç bir zaman olmadı. ayrıca bakarsan laptoplarda sadece kdv var orada da arada fahiş fiyattan fark oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye
pinpirikadam
Geri