❌İndirim Bitti! Kingston Beast 32gb 6000mhz Cl36 Rgb Single Kit Ram 20.412tl

Risk alınır gibi ya. Vatan eğer 2 aydır olduğu gibi 3. Pazartesi indirim yaparsa haftaya pzt oluyor bu ürün iade edilir.

Ddr5 te tek slot çalıştırmak sıkıntı yaratır mı ? Ddr4 gibi çift kanal ramle arasında çok performans farkı var mı ?

Bu fiyatlar bana şok saçma geliyor 20k parayı bilgisayarın en küçük parçasına vermek bilemedim

Yapay zeka meslekleri dara soktugu yetmiyor simdi de bilgisayar parcalarina goz koydu.. Namussuz zeka, bir ram fiyati ekran kartina nasil yakin olabilir inanilmaz ya
Vallaha yapılan testlerde önceki modellerin kendilerine tehdit gördüğü insanları tehdit ettiği görülmüş ve sonrasında bu oran ilk başta %90 a yakın iken neredeyse %0 a indiriyorlar. Ama yapay zekanın babası olan adamın teorisine göre bu yapay zekanın kendini gizlemeyi başardığı anlamına da geliyor olabilir. Kısacası yapay zeka gittikçe berbat bir hal alıyor ve bu yüzden de bilgisayar fiyatlarını kötü bir şekilde etkilemekle beraber genel alım gücünü oldukça düşürmekte.

Bu ram fiyatları yaza doğru daha düşer mi bilgisi olan var mı DDR5 geçmek istiyorum fırsat arıyorum sağlam bir indirim bulsam alıcam.

Ya aga şu vatanın yaptığı indirim gibi bi indirim olmaz mı ya en azından 32 ram bi 14 15 lere düşse cl30 6000 mhz civarları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Risk alınır gibi ya. Vatan eğer 2 aydır olduğu gibi 3. Pazartesi indirim yaparsa haftaya pzt oluyor bu ürün iade edilir.
Nasıl yani vatan her ay 3. Pazartesi ram indirimi mi yapıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri