GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,884
Turkish guardiolaBugünkü Amazon Depo performansından sonra bizim beklentiler:
Turkish guardiolaBugünkü Amazon Depo performansından sonra bizim beklentiler:
Sağ ol hocam mesajını görmüştüm de farklı insanalr sandım. Çok iyi fiyata yakalamış.Kaç gündür gamepad bekliyordum. Adamlar resmen 2800e Gamesir Cyclone 2 koymuş hem de beyazı. Direkt satın aldım aşırı iyi fiyata geldi. 280 TL de QNB , 75 TL de amazondan düştü.
BÜYÜKSÜN AMAZON BÜYÜKSÜN ABİCİM
![]()
Hangi gamepadi yakaladın hocam? hayırlı olsun. Bu arada rog cetra dan memnun musun ben bi ara denemiştim de çok boğuk geliyordu sesler nedense.
Sağ ol hocam mesajını görmüştüm de farklı insanalr sandım. Çok iyi fiyata yakalamış.
bunlar riskli gibi biri alip üzerinde kurulum yapinca mail adresi ile sıkıntı
görmedim bile
sorun olmaz çözülür obunlar riskli gibi biri alip üzerinde kurulum yapinca mail adresi ile sıkıntı
amazon sıfırlanmış bir şekilde iletiyor, öyle bir şey bile olsa apple'a faturanızla birlikte mail atınca yardımcı oluyorlar.bunlar riskli gibi biri alip üzerinde kurulum yapinca mail adresi ile sıkıntı
Geçen bir arkadaş almış alet icloud şifresiyle gelmiş, servisle konuş çözerler demiştim iade etmiş akıllı
bu tip indirimlerle alanlar bence iade etmek yerine en kötü aldığı fiyata satsa çok daha mantıklı iş yapmış olurGeçen bir arkadaş almış alet icloud şifresiyle gelmiş, servisle konuş çözerler demiştim iade etmiş akıllı![]()
Yav zaten bi dünya saydım, bana niye vermedin diye. Millet bi acaip.bu tip indirimlerle alanlar bence iade etmek yerine en kötü aldığı fiyata satsa çok daha mantıklı iş yapmış olur