❌İndirim Bitti! Inno3d Geforce Rtx 5070 Tı X3 Oc 16gb 48.899 Tl (Paraf 6 Taksit)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,754
5080 de ki durum bunda geçerli değil bu kartta oc ve normal model arasında fark yok haberiniz olsun ikisi de aynı tasarım

Fiyatlardan Haberim Yok De Tam Olsun
Kanka dün 45kydı bu. Bizzat indirimini ben paylaştım. İndirim falan yok. Neyse uğraşmicam senle diğerlerine yardım edicem. Sen indirim paylaştım sanmaya devam et. İyi günlerin olsun.

tammada gece 22 de garanti olacagını neye baglıyorsun sen incehesapmısın yada vatan garanti gibi konusuyorsun net olmayan bir şey için net demeyin
Her gün oluyor reis. Piyasayı bilmeden yorum yapmassan sevinirim. :). Ayrıca bir gün olmassa öbür gün olur ki dediğim gibi şu ana kadar olmadığını görmedim.

Tamam Kardeşim Piyasa Senin Şimdi Aglama Günlügüne Yaz Tamam 22 De İndirim Olucak Diye.
Benim ağladığım yok. Bir halt bilmediğinden gördüğün ilk fiyata meczup gibi saldırmayıp insanları yanlış bilgilendirmessen senin gibi bir gereksizle işim kalmaz. İyi günler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hemen almak yerine saat 22.00 beklemek çok daha mantıklı olur, çünkü %15 indirimler gelirse daha uyguna alabilirsiniz ekran kartını dostlar.
Bu hocamda yazmış ama açtığın konunun yorumlarını okumaktan aciz olduğundan şaşırmadım. Senden beklenirdi zaten.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,134
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri