180-190 Bin Tl'ye Sistem Tavsiyesi

mcnalper

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar. Kuracağım sistemin bazı parçaları şöyle:
MSI Pro B650-A Wifi
Enermax REVOLUTION III 850W 80+ Gold PCIe 5.1 Full Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı
Phantom Spirit İşlemci Soğutucu
Aerocool D502A ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası

Bu parçalarla birinci sistemi mi alsam ikinci sistemi mi alsam hangisini öneriyorsunuz? 5-10 yıl parça upgrade etmeyeceğim. Uzun ömürlü olması(5-10 yıl parça upgrade etmeyeceğim için) benim için önemli. Birinci sistem 2K 280 Hz Monitörlü, diğeri 4K 240 Hz monitörlü. Ram ve SSD farkları mevcut. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1778523211763.webp

1778523248670.webp

Bu paraya daha kötüsü toplanamaz herhalde

Merhabalar. Kuracağım sistemin bazı parçaları şöyle:
MSI Pro B650-A Wifi
Enermax REVOLUTION III 850W 80+ Gold PCIe 5.1 Full Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı
Phantom Spirit İşlemci Soğutucu
Aerocool D502A ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası

Bu parçalarla birinci sistemi mi alsam ikinci sistemi mi alsam hangisini öneriyorsunuz? 5-10 yıl parça upgrade etmeyeceğim. Uzun ömürlü olması(5-10 yıl parça upgrade etmeyeceğim için) benim için önemli. Birinci sistem 2K 280 Hz Monitörlü, diğeri 4K 240 Hz monitörlü. Ram ve SSD farkları mevcut. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1778523211763.webp

1778523248670.webp
tek siteden niye alıyosunki mesela o işlemcinin aynısı 20k ya var gereksiz harcama yapma bide tek monitör yapıp ekran kartını yükselt

Bu paraya daha kötüsü toplanamaz herhalde
Neden hocam? Sizin tavsiyeniz nedir? Hepsiburada'dan peşin fiyatına 9 taksitle alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tek siteden niye alıyosunki mesela o işlemcinin aynısı 20k ya var gereksiz harcama yapma bide tek monitör yapıp ekran kartını yükselt
Peşin fiyatına 9 taksit var hepsiburada'da onun için. Birde işlemci tray değil kutulu.

Neden hocam? Sizin tavsiyeniz nedir? Hepsiburada'dan peşin fiyatına 9 taksitle alacağım.

Peşin fiyatına 9 taksit var hepsiburada'da onun için. Birde işlemci tray değil kutulu.
Kutunun sana ne gibi bir avantajı var?

işlemcinin ayunısı trendyoldada 9 taksit daha kötüsü yapılamazdı bu akdar para yığmak yerine biraz öğren bu konuları 2 günde genel tüm hereşyi öğrenirsin zaten

Kutunun sana ne gibi bir avantajı var?
Herhangi bir sorunda kafam ağrımasın dedim garantiden yana. Malum distribütör garantili oluyor ya tray’ler onun için demiştim.

işlemcinin ayunısı trendyoldada 9 taksit daha kötüsü yapılamazdı bu akdar para yığmak yerine biraz öğren bu konuları 2 günde genel tüm hereşyi öğrenirsin zaten
Buyurun, siz bir sistem önerisinde bulunun bütçem dahilinde bende değerlendireyim hocam.

Hocam, monitörün dahil al sana sistem.

ayrıca ne uğraşacaksın parça parça, biri arızalı gelecek, test edilmemiş olacak. Sonra garanti kapsamına sokmayacaklar felan
Teşekkür ederim hocam. Bazı parçaları aldım önceden.

Geri