Aliexpress'den Alışveriş Koşullarından Anlayan?

Svngrey

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba, aradığım saati sadece Aliexpress'de bulabildim almak istiyorum fakat son zamanlar değişen yurtdışı alım satım politikalarından dolayı emin olamadım anlayan bir arkadaş varsa vergilendirme kargo vb. bilgilendirebilir mi? Ürünün fiyatı 1400tl civarında. Vergilendirme sonradan mı oluyor yoksa ürünü alırken mi oluyor pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam yurtdisi alisverisi yok artik bitti. Sen 2 dolarlik urun bile alsan gumruge geldigi zaman muşavir tutman lazim

Arkadaşlar merhaba, aradığım saati sadece Aliexpress'de bulabildim almak istiyorum fakat son zamanlar değişen yurtdışı alım satım politikalarından dolayı emin olamadım anlayan bir arkadaş varsa vergilendirme kargo vb. bilgilendirebilir mi? Ürünün fiyatı 1400tl civarında. Vergilendirme sonradan mı oluyor yoksa ürünü alırken mi oluyor pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

kasım 2024 mü neydi toplamda 3.300₺ lik alışverişim gümrüğe takılmıştı

Müşavirle ve prosedürle ilgili herşeyi görüştüm ve ürünleri gümrükten çekebilmem için istenen ücret 15.000₺ üzeri çıkıyordu. Kısacası 4-5 katı

1.400 liralık ürünü çekmek için 10 katı fiyat verirsiniz bugün.

Yurtdışı alışverişi komple bitti. ultra lüks zengin değilseniz yurtdışından bişey almayı unutun

Şuan 15 16k civarı sadece gümrük masrafın var. Ürün ve vergisi hariç.

Geri