Çözüldü✓ Direksiyon Seti Önerisi Güncel 2026

asrinn76

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bütçe 5- 10 arası olan Bazen sıkıldıkça kullanacağım direksiyon Seti arıyorum sıfır. Forza ve ets2 için alacağım. Öyle deli gibi oynamiyorum. 3 tane dirksiyon seti buldum bunlardan hangilerini almamı önerirsiniz? ( Vites olmasada olur benim için)
2887.webp
2885.webp
2889.webp

Not: arkadaşlar manuel sürmek istiyorum debriyaj ayaklı önerebilirseniz sevinirim taksitli alacağım için max 10 13 e cikabilirim.

Peki g29 mu yoksa pxnv10 pro mu?
tabi ki v10pro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İllaki vitesle sürmek istiyorum ve bütçem en fazla 14 15 diyorsan dişli sistem v99 alabilirsin

Ama tavsiyem v10 pro

Bu ürün çok daha başarılı, bir süre pedal shift ya da otomatik kullanırsın biraz para arttırdıktan sonra vitesini alabilirsin yanına

tabi ki v10pro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İllaki vitesle sürmek istiyorum ve bütçem en fazla 14 15 diyorsan dişli sistem v99 alabilirsin

Ama tavsiyem v10 pro

Bu ürün çok daha başarılı, bir süre pedal shift ya da otomatik kullanırsın biraz para arttırdıktan sonra vitesini alabilirsin yanına
Pxn v99 almaya karar verdim hocam güveniyorum tavsiyenize. Ayrıca dişli sistem ne demek oluyor ?

Pxn v99 almaya karar verdim hocam güveniyorum tavsiyenize. Ayrıca dişli sistem ne demek oluyor ?
Hocam bence v99 almayın çok yanlış bir tercih aynı fiyata bunu almak çok daha mantıklı. Sırf yanında vites var diye eski bir model almayın.

Hocam bence v99 almayın çok yanlış bir tercih aynı fiyata bunu almak çok daha mantıklı. Sırf yanında vites var diye eski bir model almayın.

Peki buna uyumlu yaninda kullanabilcegim en uygun fiyat vites bulabilirmsnz bana ben pek anlamiyorum :( v99u iptal ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,403
Üyeler
196,949
Son üye
Poinezz
Geri