Sapphire Pulse 9070xt Adrenalin Sorun

Yani serin çalışan bir kart neden ayarlamak istediniz dedim
750w psu sahibim sorun yaşatmaması adına kısmak istedim sınırlarda olursun vs dediler ömrünü tüketir dediler o yüzden 850w üstü olsa hiç ellemezdim inanın sadece fps oynuyorum zaten rust cs2 bf6 gibi o yüzden 9070xt saf gücü için aldım 5070ti para yetişmeyincr fakir ferrarisi hesabı 5070 yerine 9070xt aldık e psu 750 olunca mecburda pulse aldık 😀

09.05.26 Tarihinde 4 gün önce aldım serin çalışması için bir kaç ayar yaptım ayar yaparken yediğim crashleri zaten saymıyorum ama bilgisayar açılıp kapanınca ayarlar sıfırlanıyor bazen sıfırlanmıyor aynı ayar bazen farklı bazen farklı performans veriyor bi gün 150w kullanımlara kadar düşüyor bi gün 250w kullanımları görüyor ben anlamadım arkadaş yani stabilize hiç tatmin etmedi iade edip 5070 almamak için zor duruyorum çünkü hiç bi ekran kartıyla bu kadar ayar münakaşasına girmedim bana bi el atın bi çözümü varmıdır söyleyin amdci tayfa ben nötr kısımdayım nvidiacı damgası istemiyorum derdimi paylaşıyorum derman arıyorum severek isteyerek aldım kartı fakat böyle zırt pırt crash uygulama sorunu sıfırlama acaba updateyi yapsammı yapmasam mı derdi istemiyorum açıkcası bilgisayar tuşuna basarım zamanında bakımlarını yaparım bi kere ayar yapar oyunuma girerim hep böyle alışmışım bi destek be brolar ekteki foto yaptığım ayarlar vrami gerçi 2650 düşürdüm ama sorun sütekli varsayılana dönüyor tekrar ayarları yaparken crash yiyebiliyor.
Kafadan direkt çok fazla ayar yapmışsınız bu ayarları aşama yapmak gerekiyor. Sıfırlanmasının sebebi ekran kartın çöküyor bu yüzden amd tekrar sorun yaşama diye ayarlarını sıfırlıyor. Stok ayarlarda kullan gitsin.

750w psu sahibim sorun yaşatmaması adına kısmak istedim sınırlarda olursun vs dediler ömrünü tüketir dediler o yüzden 850w üstü olsa hiç ellemezdim inanın sadece fps oynuyorum zaten rust cs2 bf6 gibi o yüzden 9070xt saf gücü için aldım 5070ti para yetişmeyincr fakir ferrarisi hesabı 5070 yerine 9070xt aldık e psu 750 olunca mecburda pulse aldık 😀
Ufak bir uv yapman lazım ama 750w psun bir de kalitesizse kesin değiştir

Dostum sen direkt uv yapıp mi crash alıyorsun? Bana sadece bunun cevabını ver
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kafadan direkt çok fazla ayar yapmışsınız bu ayarları aşama yapmak gerekiyor. Sıfırlanmasının sebebi ekran kartın çöküyor bu yüzden amd tekrar sorun yaşama diye ayarlarını sıfırlıyor. Stok ayarlarda kullan gitsin.
Maalesef öyle insanlar direkt oraya oran girip olmayınca kartı kötü sanıyorlar silikon kalitesini araştırsın

3 ay oldu xfx 9070 XT kullanıyorum adrenalin ayarlarına dokunmuyorum hiçbir uyarı hata da almadım.Eski Nvidia 5060ti nasıl kurup biraktim bu da aynı kurcalarsan sapitmasi normal amd

Dostum 750w zaten sapphire kendisi minimum öneriyor iki üç salağa kanma

biraz slikon kalitesi farkı var ama adrenalinde sürekli varsayılana geçitor o sinir ediyoe beni
Önceki adrenalin sürümünde bende bir kaç kez yaşadım.Bu yeni güncelleme ile beraber daha hiç sıfırlama olmadı şuan iyi gidiyor.

Önceki adrenalin sürümünde bende bir kaç kez yaşadım.Bu yeni güncelleme ile beraber daha hiç sıfırlama olmadı şuan iyi gidiyor.
O windows ile alakalı bir ayardi unuttum ben de her pcyi açınca sifirliyordu internetten araştırıp bulmuştum

Adım adım damla damla stress testi yapa yapa underwolt yaptım bir aydır sıkıntı yaşamıyorum. siz her şeyin ayarını değiştirmişsiniz normaldir sıkıntı yaşamanız :D.
1778587136886.webp

-115'e Kadar çıkabiliyorum offset olarak fakat stabil olması için düşük kullanıyorum.

Son düzenleme:
Psu zorlar diye stok kullanamıyorum aşama aşama yaparak yükselttim ayarları

Ufak bir uv yapman lazım ama 750w psun bir de kalitesizse kesin değiştir
Msi Mag a750bn modeli var hocam

Dostum sen direkt uv yapıp mi crash alıyorsun? Bana sadece bunun cevabını ver

Maalesef öyle insanlar direkt oraya oran girip olmayınca kartı kötü sanıyorlar silikon kalitesini araştırsın
Uv yi video izleyip kontrollü şekilde arttırdım ama slikon kalitesini anlamakta güçlük çekiyorum orada bilgisizlipim devreye giriyor herkes direk kart performansı crashi gömüyorum sanıyor fakat ben uygulamanın stabilsizliğşnden ayarları kendiliğinden sıfırlamasından şikayet ettim şuan oyun vs oynarken ne ısınma nede crash sorunu yaşamadım tek isteğim uygulamadan kartın harcadığı gücü 250 bantlarına düşürüo minik performans kaybıyla kurtarmak başka bişiy istemiyorum

3 ay oldu xfx 9070 XT kullanıyorum adrenalin ayarlarına dokunmuyorum hiçbir uyarı hata da almadım.Eski Nvidia 5060ti nasıl kurup biraktim bu da aynı kurcalarsan sapitmasi normal amd
ama ısınma yaşamaması için 304w değil 250w da çalışmasını istiyorum kartın

Adım adım damla damla stress testi yapa yapa underwolt yaptım bir aydır sıkıntı yaşamıyorum. siz her şeyin ayarını değiştirmişsiniz normaldir sıkıntı yaşamanız :D. Alıntıyı görüntüle

-115'e Kadar çıkabiliyorum offset olarak fakat stabil olması için düşük kullanıyorum.
sizin değişmediğiniz neyi değişmişim hocam son ayarım -15 power -60 ofset 2650vram 3 ayar değiştirdim başka hiç bişiy ellemedim ne yapmışım farklı slikon kalitesi anlama olayını beceremedim 60da bıraktım vramide 2700 ve üzerinde ekranda git gel başlıyor

Son düzenleme:
Psu zorlar diye stok kullanamıyorum aşama aşama yaparak yükselttim ayarları

Msi Mag a750bn modeli var hocam

Uv yi video izleyip kontrollü şekilde arttırdım ama slikon kalitesini anlamakta güçlük çekiyorum orada bilgisizlipim devreye giriyor herkes direk kart performansı crashi gömüyorum sanıyor fakat ben uygulamanın stabilsizliğşnden ayarları kendiliğinden sıfırlamasından şikayet ettim şuan oyun vs oynarken ne ısınma nede crash sorunu yaşamadım tek isteğim uygulamadan kartın harcadığı gücü 250 bantlarına düşürüo minik performans kaybıyla kurtarmak başka bişiy istemiyorum

ama ısınma yaşamaması için 304w değil 250w da çalışmasını istiyorum kartın

sizin değişmediğiniz neyi değişmişim hocam son ayarım -15 power -60 ofset 2650vram 3 ayar değiştirdim başka hiç bişiy ellemedim ne yapmışım farklı slikon kalitesi anlama olayını beceremedim 60da bıraktım vramide 2700 ve üzerinde ekranda git gel başlıyor
-10 power ver - 20 uv ver yeterli ben öyle kullanıyorum performans kaybım çok az 2-3 fps veya 1 fps

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri