Sapphire Pulse 9070xt Adrenalin Sorun

Uv ve frekans ayarlarını yap, güç kısma 0 kalsın.

Mercury normal 370w a çıkartıyorlar benim swift max -100 oluyor
Baya iyiymiş silikon şansım pek yok sadece 9070 düz versiyon gigabyte ta - 100 uv 2800mhz ve 195 w da aynı performansı alıyordum o baya iyiydi

09.05.26 Tarihinde 4 gün önce aldım serin çalışması için bir kaç ayar yaptım ayar yaparken yediğim crashleri zaten saymıyorum ama bilgisayar açılıp kapanınca ayarlar sıfırlanıyor bazen sıfırlanmıyor aynı ayar bazen farklı bazen farklı performans veriyor bi gün 150w kullanımlara kadar düşüyor bi gün 250w kullanımları görüyor ben anlamadım arkadaş yani stabilize hiç tatmin etmedi iade edip 5070 almamak için zor duruyorum çünkü hiç bi ekran kartıyla bu kadar ayar münakaşasına girmedim bana bi el atın bi çözümü varmıdır söyleyin amdci tayfa ben nötr kısımdayım nvidiacı damgası istemiyorum derdimi paylaşıyorum derman arıyorum severek isteyerek aldım kartı fakat böyle zırt pırt crash uygulama sorunu sıfırlama acaba updateyi yapsammı yapmasam mı derdi istemiyorum açıkcası bilgisayar tuşuna basarım zamanında bakımlarını yaparım bi kere ayar yapar oyunuma girerim hep böyle alışmışım bi destek be brolar ekteki foto yaptığım ayarlar vrami gerçi 2650 düşürdüm ama sorun sütekli varsayılana dönüyor tekrar ayarları yaparken crash yiyebiliyor.
büyük ihtimal voltajı yanlış değer verdin stok olarak neden kullanmıyorsun kartı

büyük ihtimal voltajı yanlış değer verdin stok olarak neden kullanmıyorsun kartı
stokta oyunda drop yiyorum hocam vallahi nası deniyeceğim feleğim şaştı oyunlarda ayrı programlarda ayrı sonuç alıyorum

stokta oyunda drop yiyorum hocam vallahi nası deniyeceğim feleğim şaştı oyunlarda ayrı programlarda ayrı sonuç alıyorum
Ramlerinden ya da başka bir şeyden olabilir mi?

Ramlerinden ya da başka bir şeyden olabilir mi?
asus tuf gaming 5060 varken sorun yoktu genel sistemde 2700 üstü vramde ekranda gel gitler başlıyor denedim 2600 çektim onu -90mv verdim ve gücüde -15 çektim şuan iyi gibi heaven benchmark ile deniyorum iş görürmü bilemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adım adım damla damla stress testi yapa yapa underwolt yaptım bir aydır sıkıntı yaşamıyorum. siz her şeyin ayarını değiştirmişsiniz normaldir sıkıntı yaşamanız :D. Alıntıyı görüntüle

-115'e Kadar çıkabiliyorum offset olarak fakat stabil olması için düşük kullanıyorum.
hocam bana nasıl test yaparak nası anlıycağımı söylermisiniz

asus tuf gaming 5060 varken sorun yoktu genel sistemde 2700 üstü vramde ekranda gel gitler başlıyor denedim 2600 çektim onu -90mv verdim ve gücüde -15 çektim şuan iyi gibi heaven benchmark ile deniyorum iş görürmü bilemiyorum

hocam bana nasıl test yaparak nası anlıycağımı söylermisiniz
Powet limiti pozitife geçirin bence öyle deneyin. +%10 gibi

çıksın bendeki de 334 lerde çalışıyor ama stock a göre daha serin ram kısmındakş yeri de hızlı zamanlamaya alın
maksat yüksek psu olmadığı için güç düşürmek ama beim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri