QCerberusQ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 824
Hocam zaten önerilen güç 750w. Yani uv yapmanıza gerek yok. Kim salladıysa iyi sallamış boş yere kafanıza takmayın.
Bazen normal kapatıp açınca maalesef ayarları sıfırlıyor. OC Yapmamak daha mantıklı gelmişti bana. Bende RX 6000 serisi var Morepowertool ile direkt max voltajı limitledim artık stok ayar Undervolta dönüştü
Aynen bende ki modelde de direkt siyah ekran oluyor vramler zaten hızlı ve güçlü hatta Samsung belleklerden %2 daha performanslı diye biliyorum hynix ramler bende ki hynix rame sahipVram ile oynamanızı önermiyorum
RX 6000 de MPT ile max voltajı limitliyorum sadece 1150mV ise 1088' e limitliyorum kart stok ayarda hiç ellemeden max 1088 olacak şekilde ayarlanıyor ama hız da düşüyor. Hızı da elle yükseltiyorum. Bunu yapma sebebim elle voltajı düşürsem bile güç çektikçe kartın benim yaptıgım ayarı yok sayıp yazdıgım voltajı gecmesiBu nasıl oluyor? Voltajı aşıyor musun? Aşıyorsan tüketim artar OC olur ama ne kadar değer?
Vram ile oynamanızı önermiyorum
bedava performans neden olmasın gittiği yere kadar arttırsın işteAynen bende ki modelde de direkt siyah ekran oluyor vramler zaten hızlı ve güçlü hatta Samsung belleklerden %2 daha performanslı diye biliyorum hynix ramler bende ki hynix rame sahip
Bedava performans diye kartın stabilitesini düşürüp crash yiyince öyle olmuyor hocam. Adam sıkıntı çekiyor diye post açmış zaten.RX 6000 de MPT ile max voltajı limitliyorum sadece 1150mV ise 1088' e limitliyorum kart stok ayarda hiç ellemeden max 1088 olacak şekilde ayarlanıyor ama hız da düşüyor. Hızı da elle yükseltiyorum. Bunu yapma sebebim elle voltajı düşürsem bile güç çektikçe kartın benim yaptıgım ayarı yok sayıp yazdıgım voltajı gecmesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bedava performans neden olmasın gittiği yere kadar arttırsın işte
Zaten stok ayarı değiştirdiğin an deneme yanılma yapmayı kabul etmiş oluyorsun mantıken saçma zaten. O ayarların olayı bu o yüzden yapmak da mantıklıBedava performans diye kartın stabilitesini düşürüp crash yiyince öyle olmuyor hocam. Adam sıkıntı çekiyor diye post açmış zaten.
valla bak şuan varsayılandayım ayar denerkenkinden daha az fps ve droplarla karşı karşıyayım kesin yapmam gerekiyor ama nasıl kartımın ayarlarını bulcam bilmiyorum silikon kalites vs vramlarla oynayıp 2700 üstünde hafif sıkıntılar yaşamıştım muhtemelen 2600-2650 bandında bırakıp -15uv verip 20 den başlayarak silikon kalitesi deneyerek arttırmak mı gerekli çözemedim of offfffZaten stok ayarı değiştirdiğin an deneme yanılma yapmayı kabul etmiş oluyorsun mantıken saçma zaten. O ayarların olayı bu o yüzden yapmak da mantıklı
Driveri ddu ile kurduysan tüm oyunları aç kapa yap 10 dk oyna sistemi yeniden başlat tekrar dene bak droplar var mıvalla bak şuan varsayılandayım ayar denerkenkinden daha az fps ve droplarla karşı karşıyayım kesin yapmam gerekiyor ama nasıl kartımın ayarlarını bulcam bilmiyorum silikon kalites vs vramlarla oynayıp 2700 üstünde hafif sıkıntılar yaşamıştım muhtemelen 2600-2650 bandında bırakıp -15uv verip 20 den başlayarak silikon kalitesi deneyerek arttırmak mı gerekli çözemedim of offfff
valla bak şuan varsayılandayım ayar denerkenkinden daha az fps ve droplarla karşı karşıyayım kesin yapmam gerekiyor ama nasıl kartımın ayarlarını bulcam bilmiyorum silikon kalites vs vramlarla oynayıp 2700 üstünde hafif sıkıntılar yaşamıştım muhtemelen 2600-2650 bandında bırakıp -15uv verip 20 den başlayarak silikon kalitesi deneyerek arttırmak mı gerekli çözemedim of offfff