Hangi Klima Alınmalı Daikin Vs Samsung?

Yan yana 4 motor ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. Sığar mı onu da bilmiyorum.
Valla hocam 9000 lik klimaya 70k vermek acayip mantıksız bence taktırabiliyorsanız tekli taktırın 1 tane 9k parasına 3 tane 12k taktırma şansınız bile var yani

Valla hocam 9000 lik klimaya 70k vermek acayip mantıksız bence taktırabiliyorsanız tekli taktırın 1 tane 9k parasına 3 tane 12k taktırma şansınız bile var yani
Samsung taktırırsam tanesi 28K zaten tekli de baktım o da bu fiyat yaklaşık, Daikinde biraz garip fiyatlar ama Shira Plusun 9000 lik teklisi de yine pahalı diye biliyorum.

Samsung taktırırsam tanesi 28K zaten tekli de baktım o da bu fiyat yaklaşık, Daikinde biraz garip fiyatlar ama Shira Plusun 9000 lik teklisi de yine pahalı diye biliyorum.
Neden pahalı bilmiyorum ben genelde samsung, lg, beko, arçelik görüyorum ger yerde daha hiç japon kliması görmedim

Neden pahalı bilmiyorum ben genelde samsung, lg, beko, arçelik görüyorum ger yerde daha hiç japon kliması görmedim
Beko Arçelik vs ucuz 100K ya 4 klimalıl şey halloluyor ama ne kadar uzun ömürlü olur bilmiyorum.

Toshiba var 15 yıl olacak bakımı yaptırıp devam ediyoruz, arçelik beko şahsen ben girmem bu işin nirvanası mitsubishi sonra daikindir ama bence samsung lg gibi markalar işinizi görecektir hayli hayli, airfel de daikin çatısı altında olmadı oradan da fiyat alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,169
Üyeler
196,908
Son üye
fozcinar1985
Geri