Yardım Ryzen 7 9700x İçin Anakart Önerisi

Ben msi b650 tomahawk ile kullanıyorum 9700x baya memnunum sıfır sorun yüksek kalite. Aynısı pro b650 a var onu al derim

Rehberi buraya atabilirmisin sana zahmet
Atarım tabii.

Anakarttan az çok anlarım ama AM5 Platformu Kafamı Allak Bullak etti Ben 9700X alıp 105W Modunda Çalıştıracağım Bana Anakart Lazım B650 B850 Modellere Baktım ama Fiyat Saklasın Karman Çorman Olmuş Bi marka 5+2+1 faz koymuş 7000 tl civarına falan gidiyor.

Sorum şu ben bu işlemciyi 105w modunda hangi anakart ile sorunsuz çalıştırırım en düşük bütçe ile

Yada diyelimki oc yapmak istedim yada undervolt hangi anakart bana bu durumda müsade eder ve başımı ağrıtmaz yani sizden 2 farklı anakart önermenizi isteyeceğim markası da önemli tabi bazı markaların bios sorunları oluyor MSI GIGABYTE ASUS VE ASrock Sorun çıkartmıyormuş bildiğim kadarıyla tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi Forumlar
En ucuz ve uygunu asus b650m-r 105watt bios ayarlarda görünüyor ve stabil çalıştırıyor cs2 de 9070xt ile 700 fps leri rahat normal sıcaklıklarda alabiliyorum.

En ucuz ve uygunu asus b650m-r 105watt bios ayarlarda görünüyor ve stabil çalıştırıyor cs2 de 9070xt ile 700 fps leri rahat normal sıcaklıklarda alabiliyorum.
Şuanlık anakartı bayramdan sonraya bıraktım gibi oldu o zamana kadar ne olur bilmem ama ya asus b650m-k alırım onda r dan ayrıca 2 ssd slotu var daha iyi olur yada colorful almak var aklımda ama işte o zamana kadar ne olur bilemem bayrama kadar kasa yı da aradan çıkarırsam sadece ssd ram ekran kartı ve anakart kalıyor diğer herşeyi hallettim ama ram konusunda hala başım ağrıyacak gibi 16x2 6000 mhz cl30 civarlarında bi ram almayı düşünüyorum en kötü ihtimalle 20k gibi fiyatları var.

Şuanlık anakartı bayramdan sonraya bıraktım gibi oldu o zamana kadar ne olur bilmem ama ya asus b650m-k alırım onda r dan ayrıca 2 ssd slotu var daha iyi olur yada colorful almak var aklımda ama işte o zamana kadar ne olur bilemem bayrama kadar kasa yı da aradan çıkarırsam sadece ssd ram ekran kartı ve anakart kalıyor diğer herşeyi hallettim ama ram konusunda hala başım ağrıyacak gibi 16x2 6000 mhz cl30 civarlarında bi ram almayı düşünüyorum en kötü ihtimalle 20k gibi fiyatları var.
Hocam konuyu okumadım pek ama bir tavsiye istersen şu baya güzel fiyatlı taksit seçeneğide var. Her türlü 9700x'le problem çıkartmaz.

Geri