Mouse Padd Önerisii.

Değil hatta ben şu monitör ayağından kurtulabilsem iyi bile olacak. FPS falan oynarken alanın her yerine elinizin gittiğini fark ediyorsunuz. Fotoğrafın kalitesine bakmayın bayağı canlı ve hoş gözüküyor.

Öncelikle merhabalar, mouse padin kalitesi fln fark eder mi bilmiyorum iyiylen kötü arasında ne fark var mesela onu merak ettim. 800tl
fln bütçem var ne önerirsiniz ? Beyaz olursa iyi olur.
6 aydır en kaliteli mousepadlari kullandım sürekli değiştim gurme oldum tabaka farkı var poron tabakalı mousepadler premium cogunlukla bunları kullandım zaten daha uzun ömürlü ve daha stabil bi hissiyat veriyorlar alışması biraz zor oluyor ama alışıncada mükemmel oluyor ama o fiyat içerisinde alabilicegin en iyi mousepad klassegear longteng hybrid speed ve kontrol bir mousepadtir

Değil hatta ben şu monitör ayağından kurtulabilsem iyi bile olacak. FPS falan oynarken alanın her yerine elinizin gittiğini fark ediyorsunuz. Fotoğrafın kalitesine bakmayın bayağı canlı ve hoş gözüküyor.
Yok kaliteden değil de cok büyük gibime geliyor. Masam 120x60 diyelim sag tarafa kasayı koydum mouse padde yanina koysam klavye ve monitör ayağı üstüne gelir diye diyorum kötü gözüküyor biraz takintiliyim ben 🤣

Geri