Taksit uygun diyorsanız bütçeyi biraz çıkıp şunlardan birini almanızı öneririm. XRades ve Porge önermiyorum, forumda adım ile aratırsanız neden önermediğim 3-4 konuda detaylı yazdım.
Longteng Huoyun, Hybrid Yüzeye sahip e-sporcu mouse pad'leri
www.amazon.com.tr
Artmaz diyorsanız da şunu alın. Amazon'dan alınacaksa da KlasseGear PRO dışına çıkmayın.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bu arada 90x40 gerçekten büyük kalıyor. Eğer masanız küçükse sığmayabilir. Benim masamda Wraith Spirit of Aim speed yüzeyi ve klavyenin yarısında ise 70x30 KlasseGear PRO Black sürümü var. Benim masama en fazla 80x40 sığar gibi duruyor. Gerçi o da sığmayabilir emin olamadım.
@Crash1907 Fark net olarak var. Wraith Spirit of Aim, Kensei Hybrid yüzeyi ve KlasseGear Longteng kullandım. Bunların yüzeyi 70x30, 90x40 veya ₺1000 altı Porge, XRades vb. göre bayağı fark var. Alışınca o mouse padleri kullanamıyorsunuz.
Wraith SAO > Kensei > KlasseGear Longteng olarak sıralarım. KlasseGear'ın Blitz ve Poron versiyonları da var ama yüzeylerini denemedim.
Kaliteli mouse pad, dot skatez ikilisi ile fareler gerçekten çok daha akıcı kullanılıyor. Tabii 3395-3950 sensörü, kaliteli MCU'su olmayan fareniz varsa, bu mouse padler veya skatezler gereksiz kalıyor. Çünkü sensör kalitesine göre farenin takılması, ani hareketlerde teklemesi veya durdururken kayması gibi sorunlar oluyor. Kaliteli fare sensörü, mcu vb. net olarak fark ettiriyor.