Bu Sistem Alınır mı?

osman_gkr

80+
Reaksiyon skoru
0

Ekler

• IMG_4488.webp
    IMG_4488.webp
    104.5 KB · Hit: 19
Bu tarz hepsiburada, trendyol vb. sitelerde satılan sistemlerin markalarını özelliklerini adam akıllı yazmıyorlar ya kafayı yedirir insana. Anakart ne acaba? Ekran kartı hangi marka? Ramler vs. ne acaba? Binbir soru

valla bu kadar para vermişken ben olsam buna yükseltirdim
hem 360mm sıvı soğutma hem bilinmeyen psu ram kasa markası yok hemde daha güncel bir anakart hocam ilk defa duydum kasayı ve psuyu bi düşündürttü bu kadar şeyi emanet etmek

Peşin fiyatına taksit olayı eğer işinize gelen tarafsa bir şey diyemem. Ben önceki mesajdan da çok bu sistemi öneririm.

Özelleştirmeleri ben yaptım. Linke tıklayıp biraz aşağıya inince sistemin fiyatı güncellenecek.

valla bu kadar para vermişken ben olsam buna yükseltirdim
hem 360mm sıvı soğutma hem bilinmeyen psu ram kasa markası yok hemde daha güncel bir anakart hocam ilk defa duydum kasayı ve psuyu bi düşündürttü bu kadar şeyi emanet etmek
Konudaki sistemdeki psu daha iyi hocam. Bitfenix çer çöp bir marka. İki sistemde alınmamalı. 100k verdiğiniz sistemin eksiği olmaması lazım son 10k dan kaçmayın lütfen. Konudaki sistemin anakartı ramleri falan çok kötü. Sizin attığınızın anakartı giriş seviye çok bir problem değil ama kesinlikle psu nun değişmesi lazım.

Konudaki sistemdeki psu daha iyi hocam. Bitfenix çer çöp bir marka. İki sistemde alınmamalı. 100k verdiğiniz sistemin eksiği olmaması lazım son 10k dan kaçmayın lütfen. Konudaki sistemin anakartı ramleri falan çok kötü. Sizin attığınızın anakartı giriş seviye çok bir problem değil ama kesinlikle psu nun değişmesi lazım.
yani hocam haklısın tabi ama bazılarının bütçesi çıkmaz filan olabilir ama dediğiniz gibi bu seviyede bir sistem için önemli tabii ki sizin öneriniz nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peşin fiyatına taksit olayı eğer işinize gelen tarafsa bir şey diyemem. Ben önceki mesajdan da çok bu sistemi öneririm.

Özelleştirmeleri ben yaptım. Linke tıklayıp biraz aşağıya inince sistemin fiyatı güncellenecek.
+10da bi 16gb ram daha alınıp 32 ile güzel bir sistem olabilir bence

Fiyatı arkadaşın attığı fiyatların çok üstüne çıkar öyle. Ben de katılıyorum ama bu seviyede 32gb ram daha çok yakışır.
yani ordan eklemenize gerek yok ekstra aynı ram şuan 10 civarında sistem harici alıpta takabilirsiniz diğer türlü 16 ekliyor ama tek slot oluyor oradada tercih sizin açıkçası

Beyler tek tek toplayınca daha pahalı gibi
Yada bu paraya daha iyi bir şey alınır mı?
öncelikli olarak
sizin sistemi seçme sebeplerinden biri peşin fiyatına 9 taksit olması mı
ona göre değerlendirme yapalım

taksit avantajı var diye hiç bir şekilde alınmayacak ürünü elbette önermeyiz
ama benim peşin alma şansım yok diyen birine
sistemdeki ürünlerden biri sisteme çok ta yakışmamış ama bütçe taksit imkanından dolayı görmezden gelinebilir diyebileceğimiz durumdaki ürünlerin yorumlaması başka olur

öncelikli olarak
sizin sistemi seçme sebeplerinden biri peşin fiyatına 9 taksit olması mı
ona göre değerlendirme yapalım

taksit avantajı var diye hiç bir şekilde alınmayacak ürünü elbette önermeyiz
ama benim peşin alma şansım yok diyen birine
sistemdeki ürünlerden biri sisteme çok ta yakışmamış ama bütçe taksit imkanından dolayı görmezden gelinebilir diyebileceğimiz durumdaki ürünlerin yorumlaması başka olur
Evet hocam öncelikle taksit bide alınacak f/p bir sistem olmalı verdiğim parayı hak etmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,305
Üyeler
195,333
Son üye
Xwing
Geri