Ets 2 Tır Oyunu İndirecem Neresi Güvenli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Hiweth

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba dostlar,
ETS 2 oynayıp yollara dalmak istiyorum. ETS 2 yi nereden indirebilirim virussuz. Biliyorum forumda yasak ama önermezseniz de canınız sağolsun. Bilgisayarcılar da korsan satıyor.

Steamde sık sık 2 dolara düşüyor korsan indirmeye ne gerek var ki?

Merhaba dostlar,
ETS 2 oynayıp yollara dalmak istiyorum. ETS 2 yi nereden indirebilirim virussuz. Biliyorum forumda yasak ama önermezseniz de canınız sağolsun. Bilgisayarcılar da korsan satıyor.
.torrent linki vermek yasak mı bilmiyorum.

yaz indirimleri vs bekle. çok para değil zaten. güvenilir de olsa korsan korsandır. hem online falan girersin
Euro truck simulator 2 oynatır mı laptopum? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 1 GB

Merhaba dostlar,
2 dolar zaten o riski almaya değmez hatta şöyle bir yatırım yap eğer yoksa cs2 seçkin al o sana istediğin oyunu zamanla aldırır ben bütün dlcleri böyle topladım epey oyunum var cs sayesinde

Eski sürümünü oynamıştım daha önce sıkıntı yoktu. Havayı yağmurlu yapmama rağmen hiç kasmadı.
1.30 sürümlerini falan indirmen lazım onuda internet üzerinde bulmak kolay değildir varsa bile illa hataları olur en iyisi her gün 2 3 tl cebinde biriktirip ets 2 indirime girdiğinde almak.

2 dolar zaten o riski almaya değmez hatta şöyle bir yatırım yap eğer yoksa cs2 seçkin al o sana istediğin oyunu zamanla aldırır ben bütün dlcleri böyle topladım epey oyunum var cs sayesinde
Hocam pc kaldırmıyor cs 2 yi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.30 sürümlerini falan indirmen lazım onuda internet üzerinde bulmak kolay değildir varsa bile illa hataları olur en iyisi her gün 2 3 tl cebinde biriktirip ets 2 indirime girdiğinde almak.
Çekiliş felan var mı reddit de? Ailem kızıyor da.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,130
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri