.torrent linki vermek yasak mı bilmiyorum.Merhaba dostlar,
ETS 2 oynayıp yollara dalmak istiyorum. ETS 2 yi nereden indirebilirim virussuz. Biliyorum forumda yasak ama önermezseniz de canınız sağolsun. Bilgisayarcılar da korsan satıyor.
Euro truck simulator 2 oynatır mı laptopum? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 1 GByaz indirimleri vs bekle. çok para değil zaten. güvenilir de olsa korsan korsandır. hem online falan girersin
Açmaz bileEuro truck simulator 2 oynatır mı laptopum? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 1 GB
2 dolar zaten o riski almaya değmez hatta şöyle bir yatırım yap eğer yoksa cs2 seçkin al o sana istediğin oyunu zamanla aldırır ben bütün dlcleri böyle topladım epey oyunum var cs sayesindeMerhaba dostlar,
ETS 2 oynayıp yollara dalmak istiyorum. ETS 2 yi nereden indirebilirim virussuz. Biliyorum forumda yasak ama önermezseniz de canınız sağolsun. Bilgisayarcılar da korsan satıyor.
1.30 sürümlerini falan indirmen lazım onuda internet üzerinde bulmak kolay değildir varsa bile illa hataları olur en iyisi her gün 2 3 tl cebinde biriktirip ets 2 indirime girdiğinde almak.Eski sürümünü oynamıştım daha önce sıkıntı yoktu. Havayı yağmurlu yapmama rağmen hiç kasmadı.
Hocam pc kaldırmıyor cs 2 yi.2 dolar zaten o riski almaya değmez hatta şöyle bir yatırım yap eğer yoksa cs2 seçkin al o sana istediğin oyunu zamanla aldırır ben bütün dlcleri böyle topladım epey oyunum var cs sayesinde
Çekiliş felan var mı reddit de? Ailem kızıyor da.1.30 sürümlerini falan indirmen lazım onuda internet üzerinde bulmak kolay değildir varsa bile illa hataları olur en iyisi her gün 2 3 tl cebinde biriktirip ets 2 indirime girdiğinde almak.
Fiziksel mağzalardan steam cüzdan kodu alabilirsin 250tl civarındaHocam pc kaldırmıyor cs 2 yi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çekiliş felan var mı reddit de? Ailem kızıyor da.