❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Klavyenin tek işlevi resimdeki gibi ses tekerleği olarak kullanmak olabilir onun dışında bir işlevi yok.
En ucuz ofis klavyesine ışık eklemişler oldukça kalitesiz

Ekler

• 58157.webp
    58157.webp
    196.2 KB · Hit: 383
en fazla 60 lira edermiş zaten sessiz ama o yanı hoş mekanik, manyetiklerden sonra biraz bunu kullanacağım

Klavyenin tek işlevi resimdeki gibi ses tekerleği olarak kullanmak olabilir onun dışında bir işlevi yok.
naptın hocam ses tekerleğini söküp monitöre mi lehimledin monitör hoparlörünün sesini kontrol etmek için?

naptın hocam ses tekerleğini söküp monitöre mi lehimledin monitör hoparlörünün sesini kontrol etmek
Geldiğinde ne kadar bükülür diye bakayım dedim sonra parçalandı klavye çok dandikmiş.içinde zaten küçük bir devre var tuşta o devrenin üstünde onu çift taraflı bantla yapıştırdım mönitöre.Lehim yapmadım kendi kablosuyla pc ye bağladım oradan pc nin sesi ayarlıyorum.Normalde sesi z906 nın ünitesinden ayarlamam gerekiyordu böyle daha kolay oldu.Daha önce ses tekerleği fiyatlarına bakmıştım 500 den başlıyordu

Benim gibi yapacakkar varsa tornavidayla açacaksanız köşelerdeki plastiklerin altında ve ortadaki etiketin altındada vidalar var onlarıda sökün ama parçalamak daha kolay zaten ortadan ikiye ayıranca vidaların yarısını elemiş oluyorsunuz

Son düzenleme:
Benden 2 tane çekmişlerdi biri geldi diğerini iade edecegiz dediler mail atmıştım mail at çözerler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ondan iyi
alt tarafı bir sipariş için uğraştırıyorlar ** yok destek talebi aç yok mail at inanılmaz kötü serüven

Klavyeyi uyguna vermek isteyen olursa talibim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar klavye geldi bildiğiniz klavye bana güzel geldi forumdaki arkadaşlar üst seviye klavye kullanmaya alışık diye öyle sanmış olabilirler normal klavye işte arkadaşlar ofis klavyesinin ışıklı hali baya sessiz geldi bana red switch den de sessiz ihtiyacı olan birisi varsa hediye edebilirim
Hediye olarak değil de sizden satın almak isterim hocam

Son düzenleme:
Klavye 500 etmez ama ofis klavyesi olarak görür. Normalde logitech klavye var çok eski. 10-15 yılı vardır. Halen sağlam ve tuşları iyi basıyor. Gamepower red swich klavye de var. Onda mekanik olduğunu anlıyorsunuz.

Bu klavye de ise mekanik hissi yok. O plastik kokusu ilk etapta geldi ama sonra gitti. Klavye çok kötü değil. Tuşları yumuşak. Fakat wasd oyun vb oynamak için biraz yokladım takılma oluyor parmaklarda. 500 etmez ama 200 tl edebilir.

sanırım 1000 kişi arasında tek ben sorun yaşadım bu klavyeyle ilgili

peki numpad kısmı ile birlikte ses tekerlegini ayırtıp ayrıca kullanabilirmiyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,992
Üyeler
196,868
Son üye
Pixelinho
Geri