Hocam almadan önce test etme ihtimalim olabilir bi denerim. Fiyatı da sadece trendyolda bir sitede buldum 28k civarı yazıyordu. Mantıklı geldi açıkcasıvalla 2. ellerde mining yapılmış olma olasılığı var o yüzden hiç 2. el ekran kartı almadım. Sağlam olup olmadığınıda sisteme takıp oyunlarda test etmen gerek sıcaklığını vs. Onun harici fiyatlara iyi bak bazıları sıfırdan pahalı satıyor
28 olamaz hocam şuan 5060 17-18k larda artık satılmıyor diye o fiyattırHocam almadan önce test etme ihtimalim olabilir bi denerim. Fiyatı da sadece trendyolda bir sitede buldum 28k civarı yazıyordu. Mantıklı geldi açıkcası
Alma bence hocam RTX3060 12gb versiyonu tekrar üretime giriyor birkaç ay içinde TR ye gelir. Takribi 10 12k dan 0 kilometre alırsın.İyi günler toplama pc yapayı düşünüyorum bu ilan kendi şehrimden açılmış sizce alınır mı? Alınırsa alma sürecinde nelere dikkat etmeliyim
17den aşağı çıkmazAlma bence hocam RTX3060 12gb versiyonu tekrar üretime giriyor birkaç ay içinde TR ye gelir. Takribi 10 12k dan 0 kilometre alırsın.
lazımsa bende eagle oc var dm gelİyi günler toplama pc yapayı düşünüyorum bu ilan kendi şehrimden açılmış sizce alınır mı? Alınırsa alma sürecinde nelere dikkat etmeliyim
Hocam satacağını sanmıyorum 17 ye. 5050 alır millet mfg falan var. En en fazla çıkacağı miktar şuanki piyasa için konuşuyorum max 13 14 çıkar indirim zamanlarındada 11 12 bandına satar incehesap falan.17den aşağı çıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3-4 yıldır kullanıyorum bu arada palit 3060 güzel model