2. El Ekran Kartı Alınır(Rtx 3060) mı Alırkenn Nelere Dikkat Edilmeli

ayykkacc

80+
Reaksiyon skoru
1
İyi günler toplama pc yapayı düşünüyorum bu ilan kendi şehrimden açılmış sizce alınır mı? Alınırsa alma sürecinde nelere dikkat etmeliyim

Ekler

• Screenshot_20260513_155311_sahibinden.webp
    Screenshot_20260513_155311_sahibinden.webp
    153.9 KB · Hit: 51
Fiyatına.

valla 2. ellerde mining yapılmış olma olasılığı var o yüzden hiç 2. el ekran kartı almadım. Sağlam olup olmadığınıda sisteme takıp oyunlarda test etmen gerek sıcaklığını vs. Onun harici fiyatlara iyi bak bazıları sıfırdan pahalı satıyor

valla 2. ellerde mining yapılmış olma olasılığı var o yüzden hiç 2. el ekran kartı almadım. Sağlam olup olmadığınıda sisteme takıp oyunlarda test etmen gerek sıcaklığını vs. Onun harici fiyatlara iyi bak bazıları sıfırdan pahalı satıyor
Hocam almadan önce test etme ihtimalim olabilir bi denerim. Fiyatı da sadece trendyolda bir sitede buldum 28k civarı yazıyordu. Mantıklı geldi açıkcası

FUrmark testine ve kartın güvenlik etiketine.Fakat bu fiyata 6700xt alınır

Etikete değil vidalarına bakacaksınız. Etiket işi çok basit.

hocam bende msi gaming x 3060 var. tertemiz. sıfır almış gibi hissedersin. kutusunun hediyeleri bile duruyor. mining vb yapılmadı açılmadı. dilersen sana satabilirim. gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin

İyi günler toplama pc yapayı düşünüyorum bu ilan kendi şehrimden açılmış sizce alınır mı? Alınırsa alma sürecinde nelere dikkat etmeliyim
Alma bence hocam RTX3060 12gb versiyonu tekrar üretime giriyor birkaç ay içinde TR ye gelir. Takribi 10 12k dan 0 kilometre alırsın.

Alma bence hocam RTX3060 12gb versiyonu tekrar üretime giriyor birkaç ay içinde TR ye gelir. Takribi 10 12k dan 0 kilometre alırsın.
17den aşağı çıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3-4 yıldır kullanıyorum bu arada palit 3060 güzel model

lazımsa bende eagle oc var dm gel

17den aşağı çıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3-4 yıldır kullanıyorum bu arada palit 3060 güzel model
Hocam satacağını sanmıyorum 17 ye. 5050 alır millet mfg falan var. En en fazla çıkacağı miktar şuanki piyasa için konuşuyorum max 13 14 çıkar indirim zamanlarındada 11 12 bandına satar incehesap falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,630
Üyeler
197,008
Son üye
SubZero5
Geri