Anakarta Ekran Kartını Takamıyorum.

hocam takılıyordur bıseyı atlıyor olabılırmısın anakartı yapan muhendıs ıllakı dusunmustur bunun ıcın
Hocam vallahi bilmiyorum kafayı yedim iyice bloklara değiyor gibi geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstteki porta takmayı denedin mi hocam, illa denemissindir de yine sorayım
Üstteki ana porta takıyorum zaten

Çıt sesi gelmiyoe hocam
Hocam ekran kartını tak takabildiğin kadar zorlama sonra ez kilidini kapat kapansa da kapanmasada ekran kartını hafifçe kendine çekme çalış takılı değilse gelir takılıysa gelmez

Hocam ekran kartını tak takabildiğin kadar zorlama sonra ez kilidini kapat kapansa da kapanmasada ekran kartını hafifçe kendine çekme çalış takılı değilse gelir takılıysa gelmez
Ekran kartı çok sallanıyor hocam. Takılsa kilidi kendi atması lazım zaten

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Msi mag x870e edge ti anakarta colorful igame 5080 ekran kartını takamıyorum. Soğutucu bloklarına oturuyor gibi ne yapmam lazım
gpu fazla kalin, anakartin guney koprusu sogutucusu yuksek bu ikili iyi kombinasyon olmamis harbiden, dikey montaj sart gozukuyor.

Ayni anakarttan bende de var, 4070 Ti ile kulaniyorum, gpu boyutlari farkli oldugundan sorun yok. Bu arada anakart Mag degil Mpg serisi.

Kartın üstünden bir fotoğraf çek bakayım.

var böyle bir sorun ama hangi ürünü iade şansın var ya da var mı

iade edemiyorsan ve sistemi açacaksan ona göre öneride bulunucam
İade şansım yok hocam

gpu fazla kalin, anakartin guney koprusu sogutucusu yuksek bu ikili iyi kombinasyon olmamis harbiden, dikey montaj sart gozukuyor.

Ayni anakarttan bende de var, 4070 Ti ile kulaniyorum, gpu boyutlari farkli oldugundan sorun yok. Bu arada anakart Mag degil Mpg serisi.
Dikey aparar olarak hangisni almalıyım kasa lianli vision compact

Hocam kartı takarken araya kağıt sıkıştırır mısınız hareket ettirmeyi deneyin sıkışıyor mu diye

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Msi mag x870e edge ti anakarta colorful igame 5080 ekran kartını takamıyorum. Soğutucu bloklarına oturuyor gibi ne yapmam lazım
Şu geldiğimiz halebak parçalar uymuyor birbirine artık

İade şansım yok hocam

evrensel lianli gpu yaz direk çıkıyor zaten kendi riserı

Kartın görüntü vermesi önemli olan zaten kartın güvenceye almak için o kilitler. bu tavsiyem sana çözüm sunabilmek için işe yarayıp yaramayacağını deneyerek görmen gerekecek. Sistemi açacak bileşenlerin vardır diye umarak anlatıyorum ;
Kasayı yatır .Ekran Kartsız montajını tamamla. Ekran Kartını normal montaj pozisyonunda montaja hazırla sokete tak click sesini duymadan yada duyarak fark etmez kilit kapanıyorsa ez kilidi kapat.
vidaları sabitle karta %1 2 derece yukarı bakacak şekilde açı vererek böylece kartın yükünü ilk alacak bileşen vidalar olacak. kartı hiç oynatmadan gpu yu aynı açıda tutacak destek ver kartın sağından yani destek aparatıyla. Tamamen sabit olduğundan emin olduğunda sarkma yapmayacağını anlatığında sisteme güç ver.

zaten kasanın kendi gpu desteği var taş gibi onu kullan önden de destek verebilirsin ayrıca

Son düzenleme:
İade şansım yok hocam

sizin kasa O11 Vision compact ise uyumlu kit buymus:

Baska marka /modelleri de arastirin, bilgim yok.

Demek yeni gpu alirken benim de dikkat etmem gerekecek harbi gereksiz is olmus.

Böyle görünüyor

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-07 at 22.46.40.webp
    WhatsApp Image 2026-05-07 at 22.46.40.webp
    290.6 KB · Hit: 38
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892