🔥İndirim Samsung 990 Pro 1 Tb 9000 Tl

1778707393666.webp

11400e bu gelmiş ama bırakmamışlar kemiğine kadar sıyrılmış

Şuanki piyasaya göre evo plus bile 9k ya gelmiş uygun gördüğüm için paylaştım piyasanın 2 bin altında
Neyi uygun bunun. Bir şeylerin fiyatını aşırı yukarı çekiyorlar uzun süre o fiyatlarda kalıyor insanları alıştırıyorlar sonra 1-2 bin indirim yapınca, indirim oluyor. İkinci el sitelerinde 2 TB %100 sağlıklısını hatta kapalı kutusunu 10 bin 11 bin TL ye satıyorlar. Vermeyin şu paraları bunlara yazık ya

Sırf hız ve dram için iki kat para vermek saçma geliyor 5k ya devamlı 1tb ssdler düşüyor onlar daha mantıklı

Sırf hız ve dram için iki kat para vermek saçma geliyor 5k ya devamlı 1tb ssdler düşüyor onlar daha mantıklı
Hocam diskin yarısı dolunca hızlar 350-380 mbps'ye düşüyor dram'sizlerde. :(

Alıntıyı görüntüle

İhtiyacı olan kaçırmasın al satada gidebilir gibi geldi ama 1 adetten fazla aldırmıyor galiba
En iyi gen4 falandır ancak gidip orta seviye 2tb almak bana her zaman daha mantıklı gelecek.

1tb versiyonunu Amazon depodan 4k'ya almıştım 14 Aralık 2025 de iyikide almışım ssd fiyatları o zamanda ciddi zam yemişti ama şimdi piyasa iyice kötü oldu.
ben çok uzun zamandır almadım yakın zamanda bir 2230 aldım ne olur ne olmaz diye 8300 TL
1778740905797.webp

Zamanında 990 Pro nun 2 TB modelini aldığıma o kadar pişmanım ki, keşke 4 TB alsaymışım. Fiyatlar gittikçe daha da artıyor.

Alıntıyı görüntüle
alınır mı hocam iyi midir? bu fiyata

Geri