Gta 6, Vatan Bilgisayar'da Ön Siparişle 6.799 Tl [Ön Sipariş]

Paylaşan kişi dediğin, Donanım haber editörü ne diye şikayet edeceksin ki? Böyle bir şey gelmiştir eline paylaşmış herhangi bir şey yazmamış ki.
sonuç olarak bir editör paylaşıyor, altını üstünü bilmeden paylaşacak bir insanmı sence bu kişi ? tabikide değil clickbait için bir şey yapmış ama altında koddan görselle oynanmış olduğu en basitinden belli oluyor buda anonim bir kişi paylaştığında belki çok takılacak bişi değil ama bu işlerin içinde, haber editörlüğü yapan birinin paylaşması demek farklı oluyor

150 dolar olması çok zor bence

Best Buy olayı doğru zaten (marketing kısmı impact firması hacklendi mi bilinmiyor da sanmıyorum açıklama yaparlardı)
ama bu Vatan postu fake duruyor eğer linki sitesi vs. yoksa.
vatani cokta sallamamak lazim vakit yaklasiyor zaten maks 1 erteleme daha yapicaklar gibi yakin zamanda heryerde gta 6 yi gormeye baslariz trailer vs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

150 dolar olması çok zor bence
zor degil imkansiz premimium ultra mega pro zart zurt edition bile 150 dolar olmaz

yapıkredi sağolsun her ay steamde 10 dolar atıyorum beleşe getireceğim gtayı
Nasıl yapıyorsunuz hocam ben de yapayım. Yapı Kredi kullanıyorum ama faydası var ise bilmiyorum.

sonuç olarak bir editör paylaşıyor, altını üstünü bilmeden paylaşacak bir insanmı sence bu kişi ? tabikide değil clickbait için bir şey yapmış ama altında koddan görselle oynanmış olduğu en basitinden belli oluyor buda anonim bir kişi paylaştığında belki çok takılacak bişi değil ama bu işlerin içinde, haber editörlüğü yapan birinin paylaşması demek farklı oluyor
Tartşılacak bir şey yok başka kişiler de görmüş linki de ekliyorum silmişler kısa sürede.

Şu GTA6 150 dolardan çıkıp 5080 / low / 30 FPS oynatsa da rahatlasa artık abartı ve kaos taraftarları. :)

Nasıl yapıyorsunuz hocam ben de yapayım. Yapı Kredi kullanıyorum ama faydası var ise bilmiyorum.
4 5 aydır yapıkredi world mobilde world karta özel steam 300tl iade veriyor aynı zamanda youtube premium ve netfilixte beleşe geliyor

4 5 aydır yapıkredi world mobilde world karta özel steam 300tl iade veriyor aynı zamanda youtube premium ve netfilixte beleşe geliyor
Valla hiç farkında değilim bak. İyi kötü bir şeyler aldıydım. Bir daha alırken bakayım teşekkür ederim.

Tartşılacak bir şey yok başka kişiler de görmüş linki de ekliyorum silmişler kısa sürede.

1778755659332.webp

Hocam foto ağır AI ya hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası. Evet globalde bugün-yarın veya 18'inde olacağına dair iddialar var, bugün atılan BestBuy pre-order olayı da doğru baya bir kişiye gitmiş ama bu Vatan'ın placeholder fotosu falan komik yani.

Şu GTA6 150 dolardan çıkıp 5080 / low / 30 FPS oynatsa da rahatlasa artık abartı ve kaos taraftarları. :)
ya abartılıp durucaklar başka bişi değil, ilk çıktığı zamanda gta v i övdüler ettiler oyunun çokda büyük bi olayı yoktu,

Reklamın iyisi kötüsü olmaz, şuan en ufak para harcamadan gündem oldular.
Maalesef ülkenin fakirden alıp zengine verme huyundan ötürü, yapılan bu bariz, hileli, sahtekarca tutumu cezalandırmayacak bir sistem olduğu için, adam aşırı iyi reklam yapmış.
Şeytanın zekasını, diğer şeytan cezalandırmak yerine 3 maymunu oynamakla meşguldür muhtemelen.

Geri