Asia Horse Fan Alınır mı?

Belxiros

80+
Reaksiyon skoru
5
Lianli fanlar çok pahalı akvaryum kasam olduğu için reverse fan takmak istiyorum asia horse fanlar nasıl alınır mı? RGB ayarlamak için bir yazılımı varmı yada anakartın yazılımından ayarlanabiliyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi

Lianli fanlar çok pahalı akvaryum kasam olduğu için reverse fan takmak istiyorum asia horse fanlar nasıl alınır mı? RGB ayarlamak için bir yazılımı varmı yada anakartın yazılımından ayarlanabiliyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi
Alınır neden alınmasın wraith de fiyatları da oldukça uygun üstüne bide SWAR indirim kodu gir biraz düşüyor

Düşündüğüm model AsiaHorse
AsiaHorse AMICI-5GT 120mm Kasa Fanı bu RGB ler ayarlanmıyor yazmış biri ayarlanıyor mu
Screenshot_20260514_171415_Samsung Browser.webp

Ya fan kontrolcüne bağlı yada alan arkadaş becerememiş olabilir ben sorun olacağını sanmıyorum destek verdiğini söylemişler

Alıntıyı görüntüle
Ya fan kontrolcüne bağlı yada alan arkadaş becerememiş olabilir ben sorun olacağını sanmıyorum destek verdiğini söylemişler
Peki senin önerebileceğin bu görünüşlü reverse fan varmı biraz daha uygun fiyatlı halihazırda benim kullandığım fan var zaten görüntüden dolayı değiştirmek istiyorum sadece

Peki senin önerebileceğin bu görünüşlü reverse fan varmı biraz daha uygun fiyatlı halihazırda benim kullandığım fan var zaten görüntüden dolayı değiştirmek istiyorum sadece
Daha uyguna zor hocam wraith de ki asiahorse modelleri iyi bence bu fiyata yakın ancak rampage gibi markaların fanlarını bulursun onların da daha kaliteli olacağını sanmıyorum

Alınır RGB hub gerekiyor argb ayarlamak icin

asiahorse nyota kullanıyorum aktif olarak sistemimde. hava akışı için alacaksanız güzel kaliteli fanlar üretiyolar. ama radyatör içinde alacaksanız radyatöre farklı basınçlı fan almanızı tavsiye ederim. istersenizde kasamın fotoğrafını atabilirim.

asiahorse nyota kullanıyorum aktif olarak sistemimde. hava akışı için alacaksanız güzel kaliteli fanlar üretiyolar. ama radyatör içinde alacaksanız radyatöre farklı basınçlı fan almanızı tavsiye ederim. istersenizde kasamın fotoğrafını atabilirim.
Hocam zahmet olmassa atabilirmisin

Hocam zahmet olmassa atabilirmisin
1000010939.webp

Kasam bu şekilde gözüküyor ve görüntüsünden memnunum. Bi sıkıntı olmassada uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum inşallah. Sıvı soğutmam arkaya takılı orda ayrı olarak arctic p12 max modellerini aldım. 4ohm basınç olduğu için çok güçlü şekilde soğutuyolar.

Bu da benim asiahorse nyota'larım :)
Oldukça memnunum. Sade ve şık.

20260501_162949.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ