Lianli fanlar çok pahalı akvaryum kasam olduğu için reverse fan takmak istiyorum asia horse fanlar nasıl alınır mı? RGB ayarlamak için bir yazılımı varmı yada anakartın yazılımından ayarlanabiliyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi
Alınır neden alınmasın wraith de fiyatları da oldukça uygun üstüne bide SWAR indirim kodu gir biraz düşüyorLianli fanlar çok pahalı akvaryum kasam olduğu için reverse fan takmak istiyorum asia horse fanlar nasıl alınır mı? RGB ayarlamak için bir yazılımı varmı yada anakartın yazılımından ayarlanabiliyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi
Düşündüğüm model AsiaHorseAlınır neden alınmasın wraith de fiyatları da oldukça uygun üstüne bide SWAR indirim kodu gir biraz düşüyor
Düşündüğüm model AsiaHorse
AsiaHorse AMICI-5GT 120mm Kasa Fanı bu RGB ler ayarlanmıyor yazmış biri ayarlanıyor mu
Peki senin önerebileceğin bu görünüşlü reverse fan varmı biraz daha uygun fiyatlı halihazırda benim kullandığım fan var zaten görüntüden dolayı değiştirmek istiyorum sadeceAlıntıyı görüntüle
Ya fan kontrolcüne bağlı yada alan arkadaş becerememiş olabilir ben sorun olacağını sanmıyorum destek verdiğini söylemişler
Daha uyguna zor hocam wraith de ki asiahorse modelleri iyi bence bu fiyata yakın ancak rampage gibi markaların fanlarını bulursun onların da daha kaliteli olacağını sanmıyorumPeki senin önerebileceğin bu görünüşlü reverse fan varmı biraz daha uygun fiyatlı halihazırda benim kullandığım fan var zaten görüntüden dolayı değiştirmek istiyorum sadece
Alınır RGB hub gerekiyor argb ayarlamak icinLianli fanlar çok pahalı akvaryum kasam olduğu için reverse fan takmak istiyorum asia horse fanlar nasıl alınır mı? RGB ayarlamak için bir yazılımı varmı yada anakartın yazılımından ayarlanabiliyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi
Hocam zahmet olmassa atabilirmisinasiahorse nyota kullanıyorum aktif olarak sistemimde. hava akışı için alacaksanız güzel kaliteli fanlar üretiyolar. ama radyatör içinde alacaksanız radyatöre farklı basınçlı fan almanızı tavsiye ederim. istersenizde kasamın fotoğrafını atabilirim.
Hocam zahmet olmassa atabilirmisin
Black Vs White setup olmuş bizimkiler. ama seninki benimkine 1000 basar gibi geliyor
Black Vs White setup olmuş bizimkiler. ama seninki benimkine 1000 basar gibi geliyor![]()