❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499 ₺ 🔥🔥🔥

Reaksiyon skoru
27
n11 üzerinde sepet120 kupon koduyla 499 TL'ye düşüyor. Çok iyi fiyat.
Yanında gelen Thermalright TF7 termal macun kaliteli, yoğun ve MX4'ten daha iyi performans veriyor. MX6'ya yakın. Bu kalitedeki sadece termal macunların 300-400TL bandında olduğu düşünüldüğünde tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Ürün linki: Thermalright AM5 - n11.com
Kupon Kodu: sepet120

IMG_0961.webp

1.webp

2.webp

Son düzenleme:
macuna kefilim hertürlü üzmez. 3 tane lga1700 bracket kullandım bracketede kefilim.
Evet bende daha önce kullandım. Gayet kaliteli bir ürün braket+termal macun olarak çok iyi fiyat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne işe yarıyor
Fotoğraflarda çok güzel açıklanmış.

Son düzenleme:
Fantezisine alınır mı 9800x3dye :D 50-60 derece arası
çok clean görünüyor anakarta taktığın zaman dereceye bir etkisi yokmuş AMDlerde ama macunun araya kaçmasına engel oluyor bence sırf bu sebepten bile alınır intele kesinlikle almak lazım gamechanger bildiğin ama am5 keyfi sen alır mısın dersen hertürlü alırım macun temizlerken illallah etmiyorsun.

çok clean görünüyor anakarta taktığın zaman dereceye bir etkisi yokmuş AMDlerde ama macunun araya kaçmasına engel oluyor bence sırf bu sebepten bile alınır intele kesinlikle almak lazım gamechanger bildiğin ama am5 keyfi sen alır mısın dersen hertürlü alırım macun temizlerken illallah etmiyorsun.
Satıcının satışı yok tipleme gaming olsa iyiymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,637
Üyeler
195,693
Son üye
pismiscigkofte
Geri