❌İndirim Bitti! Steelseries Aerox 9 Rgb Kablosuz Oyuncu Mouse 2596 Tl (Vatan Mağazalarında)

Reaksiyon skoru
29
Ürünü araştırmadım ancak bayağı indirimde. diğer sitelerde 7000 civarında satılıyor. ben alamıyorum siz alın :)

1778766588834.webp

Ürünü araştırmadım ancak bayağı indirimde. diğer sitelerde 7000 civarında satılıyor. ben alamıyorum siz alın :)

Alıntıyı görüntüle
Sadece topkapıda stok var gözüküyor

valla beleş mouse bu ara fazla harcadım yoksa çökerdim gerçi yine çökemem internet satışı değilmiş

Paw3335 sensöre 2.5k neresi beleş beyler

3395 sensörlü mouselar dolu bu paraya

hocalarım konuyu araştırdıktan sonra azıcık araştırdım, bu farenin yanında makro için 12 adet tuş mevcut. bu mouse mmo/moba oyunlarına yönelik 2022 yılında üretilmiş bir mouse fps oyunlarına göre kıyaslamak yanlış olur diye düşünüyorum. Hepsiburada ve mediamarkt 7.000 liraya satıyor

hocalarım konuyu araştırdıktan sonra azıcık araştırdım, bu farenin yanında makro için 12 adet tuş mevcut. bu mouse mmo/moba oyunlarına yönelik 2022 yılında üretilmiş bir mouse fps oyunlarına göre kıyaslamak yanlış olur diye düşünüyorum. Hepsiburada ve mediamarkt 7.000 liraya satıyor
Ateş ederken oyunun heyecanından yan tuşa parmağım değiyor ve silah değiştiriyor bu yüzden çok kez savaşı kaybetmişliğim var :/

Geri