Neler Yeni

🔥İndirim 1999 TL Steelseries Aerox 5 Diablo IV Edition Limited Kablosuz Gaming Mouse

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Varol Can
Uygulaması güzel fakat bende 9 U var bir arkadasimla beraber aldık.İkimizdede 2 ay olmadan scroll da sorun oluştu.Belki sadece o modelde kronik bir sorun olmuş olabilir.

TRFade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cağatay
Görünce hemen sipariş ettim teşekkür ederim konu için ilaç gibi geldi.

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Deniz TAŞKIN
Uzun yıllar rival 3 kullanan biri olarak gözü kapalı aldım

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul
Allah senden razı olsun çıktğı günden beri çok memnunum bi daha indirime girsede alsa diye bekliyodum özel seri olunca havalara uçtum

Hantrag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ibrahim Arslanbay
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok iyi bir mouse değil. Sol kısımda plastikten ses gelmeye başladı. Yaklaşık 1 ay önce tekerleği bozuldu. Şarj süresi çok kullanımda 1 gün kadar. Az kullanımda 3 gün falan.

florensa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Can Can
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok iyi bir mouse değil. Sol kısımda plastikten ses gelmeye başladı. Yaklaşık 1 ay önce tekerleği bozuldu. Şarj süresi çok kullanımda 1 gün kadar. Az kullanımda 3 gün falan.
Tekerlek bozulma sorunu kronik sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
Abi şarjın 1 gün gitmesi için bilgisayara mouse üzerinden güç vermen falan gerekir herhalde. Emin misin?

Son düzenleme:

Hantrag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ibrahim Arslanbay
Abi şarjın 1 gün gitmesi için bilgisayara mouse üzerinden güç vermen falan gerekir herhalde, çok inandırıcı gelmedi.
Biraz hafif yapmaya çalışmışlar sanırım. Çok mouse kullanımı gerektiren oyun oynadığında bitiyor.

Top Bottom