Vatan kart olmadan alamıyor muyuz hocam?Allah senden razı olsun çıktğı günden beri çok memnunum bi daha indirime girsede alsa diye bekliyodum özel seri olunca havalara uçtum
vatan kart dediği üyelik dostumVatan kart olmadan alamıyor muyuz hocam?
Vatanın sitesine üye olup alabilr miyim yani indirimli fiyattanvatan kart dediği üyelik dostum
EvetVatanın sitesine üye olup alabilr miyim yani indirimli fiyattan
Tekerlek bozulma sorunu kronik sanırım.Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok iyi bir mouse değil. Sol kısımda plastikten ses gelmeye başladı. Yaklaşık 1 ay önce tekerleği bozuldu. Şarj süresi çok kullanımda 1 gün kadar. Az kullanımda 3 gün falan.
Primedan devam o zamanYaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok iyi bir mouse değil. Sol kısımda plastikten ses gelmeye başladı. Yaklaşık 1 ay önce tekerleği bozuldu. Şarj süresi çok kullanımda 1 gün kadar. Az kullanımda 3 gün falan.
Abi şarjın 1 gün gitmesi için bilgisayara mouse üzerinden güç vermen falan gerekir herhalde. Emin misin?Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok iyi bir mouse değil. Sol kısımda plastikten ses gelmeye başladı. Yaklaşık 1 ay önce tekerleği bozuldu. Şarj süresi çok kullanımda 1 gün kadar. Az kullanımda 3 gün falan.
Biraz hafif yapmaya çalışmışlar sanırım. Çok mouse kullanımı gerektiren oyun oynadığında bitiyor.Abi şarjın 1 gün gitmesi için bilgisayara mouse üzerinden güç vermen falan gerekir herhalde, çok inandırıcı gelmedi.