Djı Osmo Pocket 4 31.320tl

influencerlara, kundirik videosu çekiyorum diyen herkese peynir ekmek gibi beleşe dağıttıkları kamerayı farklı çekim açılarında kullanmak için para verip alıyoruz olacak iş değil :D
beleşe dağıttıkları yok çoğu influncer ucuza almak için japonyadan alıyor hatta

Amazonda da bir kere bu fiyata düştü de amazon satıcılı. O dji türkiye garantilidir sanırım. Bu cihaz narin bir cihaz bir de. Gözüm korkuyor.
Amazonda olsa başka yerde olsa djı ın kendi mağazası olmadığı için trde karacasulu ya gider cihaz karacasulu bakıyo diye biliyorum

beleşe dağıttıkları yok çoğu influncer ucuza almak için japonyadan alıyor hatta
aynen kanka zaten konuştuğum influencerların hepsi japonya türkiye arası mekik dokuyor :) sırf pocket için :D :D :D

hocam ben aldım ama hala kargoya vermediler iptal edecekler diye korkmaya başladım
Ben müşteri hizmetleri ile konuştum, satıştan kaldırılmadığı sürece iptal edilmez dediler de yine de güven vermiyor. Stok olmadan satış yapmaları can sıkıcı. Alırken satıcı kısmında amazon.com.tr yazıyordu de mi?

Ben müşteri hizmetleri ile konuştum, satıştan kaldırılmadığı sürece iptal edilmez dediler de yine de güven vermiyor. Stok olmadan satış yapmaları can sıkıcı. Alırken satıcı kısmında amazon.com.tr yazıyordu de mi?
evet hocam 31 binlik ön siparişten aldım dün cumartesi teslim edilecek diye gincelleme geldi ama çok can sıkıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,132
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri