❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f, Rx 9070 Xt, 1 Tb Ssd Sistem 57.043 Tl

hocam benim ekranım 1080p 240hz valorant fifa tarzı oyunlar oynuyorum kesin darboğaz yapar mı veya 5070le de darboğaz yapar mı? 9070xt aldığımı düşünürsek virtual super resolution ile 2k yaptığımda bu sorun çözülebilir mi? ya da benzer fiyattaki 5060ti a mı bakmam gerekir
5070 için sınırda olur. Darboğazı özellikle Valorant’da hissedersin. Fakat 240hz olduğu için fps anlık 300’lere düşer en fazla. Fakat anlık takılmalar bazı kullanıcılar da görülüyor hocam. İşlemciyi yükseltirseniz sorun olmaz fakat bilmiyorsanız başka sistemler bekleyin derim.

5070 için sınırda olur. Darboğazı özellikle Valorant’da hissedersin. Fakat 240hz olduğu için fps anlık 300’lere düşer en fazla. Fakat anlık takılmalar bazı kullanıcılar da görülüyor hocam. İşlemciyi yükseltirseniz sorun olmaz fakat bilmiyorsanız başka sistemler bekleyin derim.
Açıkçası bende 9070xt sistem bekliyordum ama daha uyguna gelir mi acaba

Açıkçası bende 9070xt sistem bekliyordum ama daha uyguna gelir mi acaba
9070xt için ideal indirim şuan. Fakat çoook iyi diyemem. Çünkü işlemci seçimi 1080p için kesinlikle darboğaz yapacaktır bence. Vatan ve İtopya çok güzel sistemler çıkarıyor bu fiyatlarda orayı da bekleyebiliriz diye düşünüyorum. Hem taksit avantajı oluyor, hemde parçaları düzeltmek için opsiyonlar olabiliyor.

İndirim değil ki bu arkadaşlar :D Fiyat hatası muhtemelen iptal edecekler. Kendinizi hazır tutun üzülmeyin

1080p oynamak için alacaklar varsa, darboğaz yapıyor bu işlemci ile sanırım. Dikkatli olun. Rekabetçi(FPS) odaklı Valorant, Cs gibi istediğiniz performansı alamayabilirsiniz bu işlemci ile.
1778783602445.webp

7500f ve 9070xt

Dediğim gibi moral bozmak gibi olmasın ama şu an mesai saatleri dışındalar. Muhtemelen ne olup bittiği konusunda bir haberleri yok. Sabah olunca iptal edildi görünce şaşırmayın çünkü çok zarar edecekler. İptal olmama şansı %1 bile değil yani bence. Hazır edin yani kendinizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,375
Üyeler
195,610
Son üye
EKA.
Geri