Agronomist
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 263
Ben daha 7 sene GPU yükseltmem artık 
SEN ŞAKA YAPIYON
Alıntıyı görüntüle
Sonunda geliyor gibi başardık sayın AMEDECİLER.
düzenleme :
Konusu açılmış yeni fark ettim![]()
2027 de gelecek diyo ohoooo cok geç yaa
Alıntıyı görüntüle
Sonunda geliyor gibi başardık sayın AMEDECİLER.
düzenleme :
Konusu açılmış yeni fark ettim![]()
Umarim öyle değildir yabu fsr 5 in 9000 serisine gelmeyeceğini gündemden kaldırmak için fsr4.1 i 6000 ve 7000 serisine getiren AMD mı şimdi ciddi mi
Diyenlerde donanımsal olarak mevcut bu kartlarda niye yok diyorlardı zaten. Mimarisi benzermiş sanırım. Olmazsa bi frame g. Olmaz. Bunada şükür. 7900xtx sahibi olarak sevindimHani donanımsal bişeydi gelmezdi
Onca mesajdan sonra şunu görünce patladım.Nvidia'nın üstünlüğünü her geçen gün daha iyi anlamış oluyoruz.
inşallah broDirekt aynı performansta gelmez zaten ama görsel olarak büyük iyileştirme olur.
RX 7000 serisi (RDNA 3) → Temmuz 2026’da geliyor RX 6000 serisi (RDNA 2) → 2027 başında geliyorSEN ŞAKA YAPIYON
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2027 de gelecek diyo ohoooo cok geç yaa
rx 6600 > rtx 3060 tescillenmiş olduinşallah bro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
RX 7000 serisi (RDNA 3) → Temmuz 2026’da geliyor RX 6000 serisi (RDNA 2) → 2027 başında geliyor
optiscalerdeki görüntü kenar yumuşatmada iyide olsa çimlerde çok garip bi görüntü oluyodu bulanıklaşma gibi resmi destek hem daha iyi görüntü kalitesi hem daha iyi performanstır diye düşünüyorum gerci aynı mantık int8 sürümü ama yinede sızdırılan sürümden daha iyidir haralde+1 optiscaler ile uğraşmak zorunda değiliz sonuçta.