Sapphire Rx 9070 Xt Stabil ve Kararlı mı?

Hocam açıkcası cevap basit. Eğer kartı ileride yükseltmeyi planlıyorsun ve indirimde 5070 Ti kartını uyguna alabiliyorsan 5070 Ti alınıp geçilir. Ben bir kere alır bir daha satmakla uğraşmam diyorsan 9070 xt alıp geçeceksin.
Yine yanlış mantık her iki kartta seni 6-7 yıl götürecek zaten :D oyun oynayacak adamın 5070 ti ye fazladan para vermesi için bir mantığı yok gibime geliyor , adam sorusu stabil ve kararlımı diye vallahi yalan söylemeye gerek yok bozuk sürücüleri oluyor ama son 3-4 sürücüde ben sorun yaşandığını görmedim. Bir de AMD kartlar Nvidia kartlara göre daha çok satılıyor 2. elde çünkü daha ucuz ve mantıklı oluyor genelde sebebi ise 2060 gibi bir karta rx 6600 parası istemeleri. E gidip sıfırı 34k olan karta 30k yazarlarsa kimse almaz tabii ki

Fiyat sınırın olmasa ben teknik bilgim ve tecrübemi yazacaktım :D fiyat dışında sorun varsa cevaplarım ama np.
fiyat konusunda şöle sorun var ben max 9 ay yada 6 ay taksitle alabiliyorum ve maximumla.. teknik bilgi ve tecrubelerinizi paylasın lutfen benim içinde bilgi olmuş olur en azından :D

Yine yanlış mantık her iki kartta seni 6-7 yıl götürecek zaten :D oyun oynayacak adamın 5070 ti ye fazladan para vermesi için bir mantığı yok gibime geliyor , adam sorusu stabil ve kararlımı diye vallahi yalan söylemeye gerek yok bozuk sürücüleri oluyor ama son 3-4 sürücüde ben sorun yaşandığını görmedim. Bir de AMD kartlar Nvidia kartlara göre daha çok satılıyor 2. elde çünkü daha ucuz ve mantıklı oluyor genelde sebebi ise 2060 gibi bir karta rx 6600 parası istemeleri. E gidip sıfırı 34k olan karta 30k yazarlarsa kimse almaz tabii ki
Hocam, Amd kartları bir çok kullanıcı tercih etmiyor gerçekten. Nvdianın pazar payı çok büyük. Amd kartlar kesinlikle ölü fiyata gidiyor.

ben önerilen sürücüleri guncelleme geldiğinde mutlaka guncellerim de sistem guncel olsun diye, dediğiniz gibi bazen amd driverlarında bazılarında bi kaç sıkıntı yaşanabiliyor.

Ben 7800xt ile tecrübelerimi yazayım :D açıkçası AMD ile ilgili bir sorun yaşamadım ama Win11 beni delirtti kendi kendine sürücüleri silip otomatik sürücü kuruyordu veya benim kurduğum driver ile çakışıyordu. Max yaşadığım sorun bu oldu genelde ben büyük bir güncelleme gelmediği sürece sürücümü güncellemem ama şu ana kadar da güncellediğim sürüceler de en ufak sorun yaşamadım şükür.

Hocam, Amd kartları bir çok kullanıcı tercih etmiyor gerçekten. Nvdianın pazar payı çok büyük. Amd kartlar kesinlikle ölü fiyata gidiyor.
hocam 33e 0 ı satılan kartı 30a koyarsan gitmez zaten 3k daha veririm evime kadar gelir 0 faturalı olur kafam rahat olur 2 yıl garantisi olur

Bende satmaya çalışıyorum mesela 9070 xt çok zor satılıyor gerçekten. Birçok kişi tereddütte kalıyor sürücü hatalarından dolayı vesaire.

oyunun en güzel yerine gelmişsin save almadan devam ediyorsun pat ekran kartı çöküyor helelelel bende bu yönden baktim :kekw: :kekw:

Almıyor ki kimse :D ilan tarihlerine bak 4-5 ay kalıyor çoğu kimse almıyor alamıyor 1-2k daha verip çok daha mantıklı amd kartlar oluyor çünkü. En basitinden artık 9060xt gibi bir kart var 2. elde +10k kimse vermez diye düşünüyorum artık.

şuan kullandığın nvidia kartı koy bakalım sıteye 3 5 k aşağısına gidecek mi

hocam 33e 0 ı satılan kartı 30a koyarsan gitmez zaten 3k daha veririm evime kadar gelir 0 faturalı olur kafam rahat olur 2 yıl garantisi olur
Hocam hani kartın modellerine göre değişiyor ya :D Taichi modelin var diyelim gidip 25k ya mı koyacaksın?

Evet Nvidia 2 ci el fiyatını genel olarak Apple telefon koruyor gibi koruyor AMD Samsung telefon gibi daha düşük gidiyor:D
Nvidia şak diye satarsın ama AMD ucuz vermedin sürece zor.
En net bu şekilde görüşüm.
Nvidia alıp kullanarak kar ettim AMD zarar ettiğim çok oldu.

Bende satmaya çalışıyorum mesela 9070 xt çok zor satılıyor gerçekten. Birçok kişi tereddütte kalıyor sürücü hatalarından dolayı vesaire.
Yeni kart diye öyledir peşin fiyatına taksite 33-34k ya almak varken gidip 29-30k ya 2. el kimse almak istemez diye düşünüyorum eğer gidip nitro+ veya red devil gibi bir model satmıyorsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet Nvidia 2 ci el fiyatını genel olarak Apple telefon koruyor gibi koruyor AMD Samsung telefon gibi daha düşük gidiyor:D
Nvidia şak diye satarsın ama AMD ucuz vermedin sürece zor.
En net bu şekilde görüşüm.
Tam tersi nvidia kartlar çok pahalı olduğu için 2. elde gitmiyor en azından 2000 ve 3000 serisinde öyle :D 4000 serisinden bahsetmiyorum bile sıfır 5000 serisi fiyatına koyuyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,519
Üyeler
195,652
Son üye
nail07
Geri