zeydyıldız
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
yani bi zararı oluyormu anlamadımki ben değiştirmedim kasayıda noluyor yani ucu ucuna sığınca ?Aynen mm iyi ki kasayı değiştirmişim.
yani bi zararı oluyormu anlamadımki ben değiştirmedim kasayıda noluyor yani ucu ucuna sığınca ?Aynen mm iyi ki kasayı değiştirmişim.
Zararını bilmiyorum olmaz herhalde, fanla arasında 3 mm kalıyor şekilde sığıyor belki sorun olursa fanları üst ızgaraya takılabiliyorsa takarsın. Ben dün akşam sipariş verdim. Bu sabah farkedince iptal ettim. Kasayı değiştirip tekrar sipariş geçtim.yani bi zararı oluyormu anlamadımki ben değiştirmedim kasayıda noluyor yani ucu ucuna sığınca ?
Siparişi iptal edebiliyorsun ama iyi düşün ve araştır sorun olmazsa 3 mm fiyat gayet iyi sistem için. İptal edersen rx 9070 xt yi kaldırmışlar yani alamazsın. Bugün gaming gecesi var takip et derim.şimdi kesin iptal edilmiyor dimi bu pcler monitör alıcam ona göre, varmı gelişme
kanka ben iptal etmeyeğim ya onlar iptal etmiyor dimi dedim. kasada sıkıntı çıkmaz yapay zekaya sordum sorun yok dedi. Gaming gecesini nereden takipleyelim daha iyi sistem gelirmiki ?Siparişi iptal edebiliyorsun ama iyi düşün ve araştır sorun olmazsa 3 mm fiyat gayet iyi sistem için. İptal edersen rx 9070 xt yi kaldırmışlar yani alamazsın. Bugün gaming gecesi var takip et derim.
Bu akşam var işte saat 10 da açılacak ben daha iyi bişey çıkarsa iptal ederim ama çıkacağını pek sanmıyorum yine belli de olmazkanka ben iptal etmeyeğim ya onlar iptal etmiyor dimi dedim. kasada sıkıntı çıkmaz yapay zekaya sordum sorun yok dedi. Gaming gecesini nereden takipleyelim daha iyi sistem gelirmiki ?
Hangi sitede oluyo gaming gecesi pek bilmiyorumBu akşam var işte saat 10 da açılacak ben daha iyi bişey çıkarsa iptal ederim ama çıkacağını pek sanmıyorum yine belli de olmaz
incehesaptaHangi sitede oluyo gaming gecesi pek bilmiyorum
yani evet keyfim kaçtı yalan yokDün alan varmı 9070 xt kaldirilmis alanlar varsa noldu siparişe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hacı yanan biz olduk ya
Hayatımda unutmayacağım şeylerden oldu ya bidaha burda tafsiye fln istemiyecem kendi bildiğimi yapcamyani evet keyfim kaçtı yalan yok