❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f, Rx 9070 Xt, 1 Tb Ssd Sistem 57.043 Tl

yani bi zararı oluyormu anlamadımki ben değiştirmedim kasayıda noluyor yani ucu ucuna sığınca ?
Zararını bilmiyorum olmaz herhalde, fanla arasında 3 mm kalıyor şekilde sığıyor belki sorun olursa fanları üst ızgaraya takılabiliyorsa takarsın. Ben dün akşam sipariş verdim. Bu sabah farkedince iptal ettim. Kasayı değiştirip tekrar sipariş geçtim.

şimdi kesin iptal edilmiyor dimi bu pcler monitör alıcam ona göre, varmı gelişme

şimdi kesin iptal edilmiyor dimi bu pcler monitör alıcam ona göre, varmı gelişme
Siparişi iptal edebiliyorsun ama iyi düşün ve araştır sorun olmazsa 3 mm fiyat gayet iyi sistem için. İptal edersen rx 9070 xt yi kaldırmışlar yani alamazsın. Bugün gaming gecesi var takip et derim.

Siparişi iptal edebiliyorsun ama iyi düşün ve araştır sorun olmazsa 3 mm fiyat gayet iyi sistem için. İptal edersen rx 9070 xt yi kaldırmışlar yani alamazsın. Bugün gaming gecesi var takip et derim.
kanka ben iptal etmeyeğim ya onlar iptal etmiyor dimi dedim. kasada sıkıntı çıkmaz yapay zekaya sordum sorun yok dedi. Gaming gecesini nereden takipleyelim daha iyi sistem gelirmiki ?

kanka ben iptal etmeyeğim ya onlar iptal etmiyor dimi dedim. kasada sıkıntı çıkmaz yapay zekaya sordum sorun yok dedi. Gaming gecesini nereden takipleyelim daha iyi sistem gelirmiki ?
Bu akşam var işte saat 10 da açılacak ben daha iyi bişey çıkarsa iptal ederim ama çıkacağını pek sanmıyorum yine belli de olmaz

Ekler

• 1778855446115.webp
    1778855446115.webp
    93.8 KB · Hit: 17
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,532
Üyeler
195,656
Son üye