Ben yeni sipariş verdim sesi nasıl o klavyenin sessiz mi hocamAula f87 prodan bu k70 core tkl modeline gecsem mi acaba diye düşünüyorum
Ben yeni sipariş verdim sesi nasıl o klavyenin sessiz mi hocamAula f87 prodan bu k70 core tkl modeline gecsem mi acaba diye düşünüyorum
Reis etkiledin beni okdar iyi mi? ya k70 core ? alacağımk68 den sonra sıra k70 e geldi demek , 2 adet aldım elin e sağlık
Hocam çok klavye kullandım corsair elime daha ayrı oturuyor , asus , SteelSeries , logitech gibi bir sürü klavyenin nerdeyse hepsini kullandım turnuvalarda , elime oturan en beğendiğim klavye hep corsair oldu tabi bu kişiden kişiye değişir ama corsair klavyeleri bende hep güzel olarak kalıcak .Reis etkiledin beni okdar iyi mi? ya k70 core ? alacağım
Şubat'ta aldım 4 aydır kullanıyorum çift basma sorunu var yazı yazarken kanser ediyor ama oyunda bana sorun çıkarmadığı için üşendim iade veya servise yollamaya bu şekilde kullanıyorum. Ama tavsiye etmiyorum aslaNeyse vazgectim. Youtube inceleme yorumuna kronik cift basma var yazmislar
alamıyorum sepete eklenmıyorHocam çok klavye kullandım corsair elime daha ayrı oturuyor , asus , SteelSeries , logitech gibi bir sürü klavyenin nerdeyse hepsini kullandım turnuvalarda , elime oturan en beğendiğim klavye hep corsair oldu tabi bu kişiden kişiye değişir ama corsair klavyeleri bende hep güzel olarak kalıcak .