🔥İndirim Corsair K70 Core Rgb Tam Boy/Tkl Klavyeler 2599 Tl 🔥

Aula f75 mi bu mu

2023 gibi bundan almısdım artık miladını doldur basımları vb lalikleşti. arasdayımda ne alacağım bilmiyorum hiç tam boy yada %75 olmalı ne onerırsınız
Yani kullandigim klavyeyi oneririm aula f87 pro. Arkadasa felan da aldirdim cok begendi. Tusa basıs hissiyati sesi felan da çok hoş malzemesi de kaliteli. Bi ara kahve doktum biraz ustune bisi olmadı halen kullaniyorum.

2023 gibi bundan almısdım artık miladını doldur basımları vb lalikleşti. arasdayımda ne alacağım bilmiyorum hiç tam boy yada %75 olmalı ne onerırsınız
lakikleşti mi? O ne demek hocam :D

:kekw:
Ekran görüntüsü 2026-05-14 201900.webp

Valla türkçe full size klavye kullanmayı özledim. 2600e bilek desteğiyle falan çok güzel duruyor.

bir ara k95 bu fiyatin yarisina satiliyordu Amazonda, almadigina pisman olmustum, hediyesi de vardi, stoklara daha gelmedi. Gerci mekanik turde 100TLye aldigim 2 tane Gateron (sari ve mavi switchli) klavyem var.

Bu model yakin zamanda 1000TL civarina satilmamis miydi, gonderdiler mi bilmiyorum.

bir ara k95 bu fiyatin yarisina satiliyordu Amazonda, almadigina pisman olmustum, hediyesi de vardi, stoklara daha gelmedi. Gerci mekanik turde 100TLye aldigim 2 tane Gateron (sari ve mavi switchli) klavyem var.

Bu model yakin zamanda 1000TL civarina satilmamis miydi, gonderdiler mi bilmiyorum.
Hocam bu mesajı 2021 yılından mı attınız yakın zamanda dediğiniz konu 2021 yılındaydı 999 lira olan :kekw:

Hocam bu mesajı 2021 yılından mı attınız yakın zamanda dediğiniz konu 2021 yılındaydı 999 lira olan :kekw:
hayir 1 ay icinde Corsair klavye dedigim fiyat civarina inmisti ama gonderdiler mi bilmiyorum, satici itopyaydi sanirim :)

dogru hatirlamisim 1290TL civariymis ama gonderdiler mi bilmiyorum, iptal edilmis olabilir ( konu basliginda 2970 yazsa da 1290TLden alan da yazmis)

K55 yıllardır kullanıyorum bir o kadar daha gider gibi duruyor konudaki hakkında pek bilgim yok ama kısa zamanda sorun çıkaracağını sanmıyorum fiyat da güzel bence

Corsair K70 CORE RGB MLX Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye

Corsair K70 CORE TKL RGB MLX Red V2 Switch Mekanik Türkçe Siyah Kablolu Gaming Klavye

k68 den sonra sıra k70 e geldi demek , 2 adet aldım elin e sağlık

F108Pro Dan geçilmez sanırım 😭🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,924
Üyeler
196,855
Son üye
MYLEOS
Geri