Yani kullandigim klavyeyi oneririm aula f87 pro. Arkadasa felan da aldirdim cok begendi. Tusa basıs hissiyati sesi felan da çok hoş malzemesi de kaliteli. Bi ara kahve doktum biraz ustune bisi olmadı halen kullaniyorum.2023 gibi bundan almısdım artık miladını doldur basımları vb lalikleşti. arasdayımda ne alacağım bilmiyorum hiç tam boy yada %75 olmalı ne onerırsınız
lakikleşti mi? O ne demek hocam2023 gibi bundan almısdım artık miladını doldur basımları vb lalikleşti. arasdayımda ne alacağım bilmiyorum hiç tam boy yada %75 olmalı ne onerırsınız
yani posasını cıkarttım hocam artık beni bırak diyo ama calısıyoda garip ne bileyimlakikleşti mi? O ne demek hocam![]()
Hocam bu mesajı 2021 yılından mı attınız yakın zamanda dediğiniz konu 2021 yılındaydı 999 lira olanbir ara k95 bu fiyatin yarisina satiliyordu Amazonda, almadigina pisman olmustum, hediyesi de vardi, stoklara daha gelmedi. Gerci mekanik turde 100TLye aldigim 2 tane Gateron (sari ve mavi switchli) klavyem var.
Bu model yakin zamanda 1000TL civarina satilmamis miydi, gonderdiler mi bilmiyorum.
hayir 1 ay icinde Corsair klavye dedigim fiyat civarina inmisti ama gonderdiler mi bilmiyorum, satici itopyaydi sanirimHocam bu mesajı 2021 yılından mı attınız yakın zamanda dediğiniz konu 2021 yılındaydı 999 lira olan![]()
k68 den sonra sıra k70 e geldi demek , 2 adet aldım elin e sağlıkCorsair K70 CORE RGB MLX Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye
![]()
Corsair K70 CORE RGB MLX Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K70 CORE RGB MLX Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile CH-910981E-TR ITOPYA'dawww.itopya.com
Corsair K70 CORE TKL RGB MLX Red V2 Switch Mekanik Türkçe Siyah Kablolu Gaming Klavye
![]()
Corsair K70 CORE TKL RGB MLX Red V2 Switch Mekanik Türkçe Siyah Kablolu Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K70 CORE TKL RGB MLX Red V2 Switch Mekanik Türkçe Siyah Kablolu Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile CH-911911E-TR ITOPYA'dawww.itopya.com
tuş capleri tek tek söküp güzelce temizleyip geri takın baya toparlıyor2023 gibi bundan almısdım artık miladını doldur basımları vb lalikleşti. arasdayımda ne alacağım bilmiyorum hiç tam boy yada %75 olmalı ne onerırsınız