Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Adamlara itopya çalışanı diyince gülüp geçmiştim de gerçekmiş galiba dkdkdkd
adamın her mesajı itopya ve gamer gen tr yöneldirmesi başka ne olacak abdal yerine koyuyorlar burada insanları banada incehesapın adamı diyor communitye bir faydamız olsun diye yaptığımız basit bir projeden dolayı yazık gerçekten

koskoca şirketin halkla ilişkileri bu işte yazık ulan üzüldüm valla allah kurtarsın.
Kanka şu lavuğun ragebaitini yeme, biz senden razıyız. Hangi firma çalışanı senin kadar aktifmiş? İncehesapta gayet güzel indirimler sunan, sıkça konu açtıran bir firma. Konuşup övüyorsak hepimiz çalışanıyız o zaman. Böcekleri takmayalım devamke..

@GGbaba adam aslan punch hesabından itopya "indirimi" konusu açıp sonra yan hesaba geçip bu fiyata alınmaz daha da düşecek diyen adama karşı niye almayalım falan yazmış aWWHEJFLGŞSŞFŞLHŞDŞGŞHŞFŞFŞ. Ne kadar rezil bir durum inanamıyorum. Alınmaz diyen adamın da haklı çıkması olayın ayrı bi şoku olmuştur arapboy'a.

@GGbaba adam aslan punch hesabından itopya "indirimi" konusu açıp sonra yan hesaba geçip bu fiyata alınmaz daha da düşecek diyen adama karşı niye almayalım falan yazmış aWWHEJFLGŞSŞFŞLHŞDŞGŞHŞFŞFŞ. Ne kadar rezil bir durum inanamıyorum. Alınmaz diyen adamın da haklı çıkması olayın ayrı bi şoku olmuştur arapboy'a.
profili kapalı inceleyemedim ben valla ama 2 ayrı yerde direkt hedef alarak konuşması neyin ne olduğunu gösteriyor bunlar 1 2 tane falanda değil adamların mental bu demekki yapacak bir şey yok. alışveriş yapmayız olur biter.

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
"aslan doğru söylüyor" diye mesajı var bi konuda. An itibariyle itopya kendi ayağına sıkmıştır. 1 TL'ye ürün satmadıkları sürece sitesine bile girmem şahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

profili kapalı inceleyemedim ben valla ama 2 ayrı yerde direkt hedef alarak konuşması neyin ne olduğunu gösteriyor bunlar 1 2 tane falanda değil adamların mental bu demekki yapacak bir şey yok. alışveriş yapmayız olur biter.
Mesajlar kısmına tıkla direkt çıkıyor attığı mesajlar, profili yok olmuş bende de.

"aslan doğru söylüyor" diye mesajı var bi konuda. An itibariyle itopya kendi ayağına sıkmıştır. 1 TL'ye ürün satmadıkları sürece sitesine bile girmem şahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar kısmına tıkla direkt çıkıyor attığı mesajlar, profili yok olmuş bende de.
1000117655.webp
17 bine satarlarsa böyle alırız ya 😀

Arapboy ya da aslanpunch gelip övmezse almayız ya. Onlarsız olur mu :kekw:
modlarımız sağolsun durumu çözdüler bizde uzatmayalım daha fazla teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
Geri