Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor

Wendyrz

80+
Reaksiyon skoru
15
merhaba arkadaşlar son bir kaç haftadır bilgisayarım oyun oynarken donuyo ve ardından ekran gidiyo ama kasa çalışmaya devam ediyo tekrar açmak için kapatıp açıyorum böyle bişey olduğunda ekran kartı uygulaması günceleme gerektiğini söylüyor tekrar yüklüyorum ondan sonra tekrar aynı şey oluyor güncellememe rağmen ekran 300 hz den 60 a düşüyor ve bu hep oluyor yani yüklüyorum tekrardan yazılımı oyuna giriyorum ve tak gidiyo tekrar sebebi ne olabilir

sistem: rx7800xt r5 7600 16 gb ram

merhaba arkadaşlar son bir kaç haftadır bilgisayarım oyun oynarken donuyo ve ardından ekran gidiyo ama kasa çalışmaya devam ediyo tekrar açmak için kapatıp açıyorum böyle bişey olduğunda ekran kartı uygulaması günceleme gerektiğini söylüyor tekrar yüklüyorum ondan sonra tekrar aynı şey oluyor güncellememe rağmen ekran 300 hz den 60 a düşüyor ve bu hep oluyor yani yüklüyorum tekrardan yazılımı oyuna giriyorum ve tak gidiyo tekrar sebebi ne olabilir

sistem: rx7800xt r5 7600 16 gb ram
Sistemindeki bütün parçaları yazar mısın ?

rx 7800xt
r5 7600
16 gb patriot viper
b650m_r anakart
k

ioxia exceria 1 tb
thelmalright hava soğutma
Psu nedir ? genelde yıpranmış psular yüzünden oluyor böyle sorunlar.

rme750e
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

corsair

.
Psu da iyi artık burada parçaları teker teker test etmemiz gerek maalesef. OCCT indirip power testi yapar mısın bi ? yani öyle bir sorun ki her şey olabilir :D yükte iken psu kaldıramıyor olabilir , ssd ölmüş olabilir gibi gibi.

Ekran Alıntısı.webp

Psu da iyi artık burada parçaları teker teker test etmemiz gerek maalesef. OCCT indirip power testi yapar mısın bi ? yani öyle bir sorun ki her şey olabilir :D yükte iken psu kaldıramıyor olabilir , ssd ölmüş olabilir gibi gibi.
ŞÖYLE BİŞEY YAPTIM AMA NE YAPTIĞIMIDA BİLMİYORUM YANİ .d

bu uygulamayı durdurimmi start verdim ben

5 dakika oldu

şu videoyu izleyip şu anki sürücülerini silip tekrar kur.
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye
pinpirikadam
Geri