❌İndirim Bitti! Aoc Q27g42xne 27″ 180hz 0.5ms Freesync 2k Hdr10 Fast Va Gsync 6.999 Tl

Arkadaşlar hikayeli oyun dixi film icin nadiren cs lol, oynanacak önerir misiniz
Kesinlikle öneririm siyahlar çok fark ediyor ipsin yanında oled gibi kalıyor bunun siyahları. Dizi film hikayeli oyunlar net daha çok keyif veriyor. Hatta açtım valorant da oynadım rahatsız edecek ghosting hissetmedim aktı gitti. Eksileri ise malzeme kalitesi kötü, speakerları çok kötü ve en düşük parlaklık seviyesi yüksek kalıyor ışıkları tamamen kapatıp kullanamadım gözlerimi aldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pttavm'de 6650 tl
iade edilmiş ölü pikselli monitörler hocam onlar

7500f ve 9070xt sistem sipariş ettim pcden cok anlamam bana buna uycak bir monitör tavsiye edermisiniz

Merhaba bütçeniz tam nedir

Bahsettiğimiz bu rakamlarda aoc q27g42xne alabilirsiniz.
bende ondan bahsetcektim 280hz monitörüm var zaten ama hikayeli oyunlar film felan için bahsettiğiniz modeldeki moniörü düşündüm ips panel ile va panel yanyana kötü görüntü oluştururmu

bende ondan bahsetcektim 280hz monitörüm var zaten ama hikayeli oyunlar film felan için bahsettiğiniz modeldeki moniörü düşündüm ips panel ile va panel yanyana kötü görüntü oluştururmu

Görüp yaşayacağınız temsili görseller

Daha yüksek kontrast ve ips glow'un yokluğunu gördükten sonra geriye dönmezsiniz.

Son düzenleme:
Görüp yaşayacağınız temsili görseller

Daha yüksek kontrast ve ips glowun yokluğunu gördükten sonra geriye dönmezsiniz.

kusura bakmayın ama dediklerinizden hiçbişey anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,877
Üyeler
196,837
Son üye
tunahan.duzyurt
Geri