❌İndirim Bitti! Aoc Q27g42xne 27″ 180hz 0.5ms Freesync 2k Hdr10 Fast Va Gsync 6.999 Tl

va panel sonuçta g65b gibi düşün gecikmeden kısılıp kontrasta görüntü kalitesine veriliyor gibi düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok iyi olur
Ortalama gtg 4ms çıkmış bu bütçedeki monitörler kaç veriyor ki?

İlgili konuları oku bilgilenirsin.

Okumazsan da kendin bilirsin yanlış konuşmaya devam edersin.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/philips-27m2n3500pf-vs-ktc-h27e6.4090691/post-30409584
Bilgimi ölçmek size kalmadı elimde 1 dükkan monitör var ofiste adını sanını bilmediğiniz markalar bile var şayet kendim test ediyorum piyasada IPS FAST-IPS va kötü diye ağlayan çocuklarla kıyaslamayın son kullanıcı yorumu önemli ve bu monitörde var ana sistemimde 4 monitör kullanıyorum 4 ü farklı marka 2 oled 1 va 1 ıps samsung-gigabyte-msı-asus monitörlerim

@F1nerF1rst

Devam et test etmelerine, on yedi yıldır görüntü teknolojilerinin içindeyim ilgiliyim yaşım gereği sende aynı şekilde ekranla yeni tanışanlarla karıştırma.

Boşa duvara konuşmaya niyetim yok linkler orada açar okursun.

Son düzenleme:
1778871491353.webp

evet biraz black smear dışında çok iyiymiş tayfun hoca ondan öneriyormuş mis gibi işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgimi ölçmek size kalmadı elimde 1 dükkan monitör var ofiste adını sanını bilmediğiniz markalar bile var şayet kendim test ediyorum piyasada IPS FAST-IPS va kötü diye ağlayan çocuklarla kıyaslamayın son kullanıcı yorumu önemli ve bu monitörde var ana sistemimde 4 monitör kullanıyorum 4 ü farklı marka 2 oled 1 va 1 ıps samsung-gigabyte-msı-asus monitörlerim
eee hangi model bundan daha iyiymiş örnek alalım o zaman

Arkadaşlar hikayeli oyun dixi film icin nadiren cs lol, oynanacak önerir misiniz

Arkadaşlar hikayeli oyun dixi film icin nadiren cs lol, oynanacak önerir misiniz
csde takılmalık oynuyorsan olabilir
ghostingine falan bundan bakıp karar verirsin

csde takılmalık oynuyorsan olabilir
ghostingine falan bundan bakıp karar verirsin
Cs de 1 2 el drop alıp çıkıyorum hocam tek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862