❌İndirim Bitti! Aoc Q27g42xne 27″ 180hz 0.5ms Freesync 2k Hdr10 Fast Va Gsync 6.999 Tl

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,057
Hocalar normalde 8k ya satılan milli monitörlerimizden olan bu model yüksek ihtimal 6.999 TL ye inecek. Güzel fırsat kaçırmayın.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-15 at 20.39.29.webp
    WhatsApp Image 2026-05-15 at 20.39.29.webp
    110.6 KB · Hit: 110
Son düzenleme:
daha indirim almamış bir ürünün konusunu açmak ne kdar doğru hocam ?

Va panel sarmadı beni nasıl aceba kalitesi
Öyle deme çok çok iyi bir monitor tepki süresi ve ghosting bakımından bu bütçedeki ipsler yerine rahat alınır.

daha indirim almamış bir ürünün konusunu açmak ne kdar doğru hocam ?
Alacağı kesin hocam çünkü yayınlandı. Bekleyen varsa diye önden hazırlansın belki stokları hızlı biter diye önceden paylaştım ki böyle konu hep açıyoruz bir problem olmuyor.

Öyle deme çok çok iyi bir monitor tepki süresi ve ghosting bakımından bu bütçedeki ipsler yerine rahat alınır.

Hocam 2k monitör alan biri fps oynamıyacaktır herhalde tepki süresininde çok fazla önemi kalmıyor bana kalırsa. Renk daha önemli gibi tabi zevkler ve renkler…

Hocam 2k monitör alan biri fps oynamıyacaktır herhalde tepki süresininde çok fazla önemi kalmıyor bana kalırsa. Renk daha önemli gibi tabi zevkler ve renkler…
%90 DCI-P3, %100SRGB coverage, %132 SRGB volume ve %81 Adobe RGB gayet iyi şayet kontrast oranı çok iyi 4600:1 kontrast olmadan renkte güzel olmuyor

Alırken tereddüt etmiştim. Ama sonrasında çok memnun kaldım. Özellikle siyah renkleri beni benden aldı.

%90 DCI-P3, %100SRGB coverage, %132 SRGB volume ve %81 Adobe RGB gayet iyi şayet kontrast oranı çok iyi 4600:1 kontrast olmadan renkte güzel olmuyor
doğrudur hocam ,va panellere olan ön yargı var bende ondan demiştim yani iyiyse değerlendirsin arkadaşlar😉

hocam hangi tür oyunlar oynuyorsunuz bide black smearing sorunu yaşıyormusunuz
Hocam genellikle hikayeli oyun oynuyorum ama fps,tps de giriyorum arada. Arc riders oynadım en son. Black smearing çok olmasada var. Beni çok etkilemedi şahsen çok dikkat edince farkediyordum sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri