- Reaksiyon skoru
- 5
Ailem bir PC toplamak için 105bin TL harcayıp sonra pişman olma dedi. Oyun oynamaya bayılırım dizi izlerim maç izlerim her şeyi yaparım ben normalde. Bu durumla karşılaşan oldu mu?
pc hiçbir zaman boş iş olmaz ha artık oynamassın satarsın yani enkötüAilem bir PC toplamak için 105bin TL harcayıp sonra pişman olma dedi. Oyun oynamaya bayılırım dizi izlerim maç izlerim her şeyi yaparım ben normalde. Bu durumla karşılaşan oldu mu?
benimkilerde öyle dedi al oynamayı seviyosan istersen toplayalım sana sistemAilem bir PC toplamak için 105bin TL harcayıp sonra pişman olma dedi. Oyun oynamaya bayılırım dizi izlerim maç izlerim her şeyi yaparım ben normalde. Bu durumla karşılaşan oldu mu?
Toplamıştım zaten tekrardan size zahmet olmasın vazgeçtim hevesimi kaçırdılar .benimkilerde öyle dedi al oynamayı seviyosan istersen toplayalım sana sistem
al ya niye hevesini kaçırmalarına izin veriyosunki hoşuna gidiyosa oyun oynamak video izlemek falan uğraşma onlarla al kullan takma kafana yaToplamıştım zaten tekrardan size zahmet olmasın vazgeçtim hevesimi kaçırdılar .
Heves kaçırırlar hocam. Tek zevkimiz PC zaten ondada rahat bırakmazlar. 100k yıda sen çöpe at nolur ki yani illa 10 15 gr altın alıp kenara mı atman lazım? Kaldı ki 100k ya aldığın sistemi 1 sene kullanıp sıkılsan yine çok aşırı zarar etmeden satabilirsin. Ailelerin böyle konularda yanlış anlama hiç empati kurduğunu düşünmüyorum. Al ellerinden televizyonlarını bakalım 30 40 bin TL bir televizyona vermek istiyorlar mı istemiyorlar mı? Kendi keyiflerini önemsiyorlar sadece. Hevesin kırılmasın bu yaşlarda topladın topladın asıl sonra heves kalmıyor.Toplamıştım zaten tekrardan size zahmet olmasın vazgeçtim hevesimi kaçırdılar .
Çok seviyorum oyun oynamayı küçüklüğümden beri de işte kendi paramla istediğim şeye bile al ama pişman olma deniyor. Kendi emeğimle kazandığım para her şey olabilirimal ya niye hevesini kaçırmalarına izin veriyosunki hoşuna gidiyosa oyun oynamak video izlemek falan uğraşma onlarla al kullan takma kafana ya
Kendim kazanıyorum zaten aynen de dediklerine katılıyorum taksitle alıcaktım sistemin tüm parçaları falan da belliydi bana iyi gibi geliyorduHeves kaçırırlar hocam. Tek zevkimiz PC zaten ondada rahat bırakmazlar. 100k yıda sen çöpe at nolur ki yani illa 10 15 gr altın alıp kenara mı atman lazım? Kaldı ki 100k ya aldığın sistemi 1 sene kullanıp sıkılsan yine çok aşırı zarar etmeden satabilirsin. Ailelerin böyle konularda yanlış anlama hiç empati kurduğunu düşünmüyorum. Al ellerinden televizyonlarını bakalım 30 40 bin TL bir televizyona vermek istiyorlar mı istemiyorlar mı? Kendi keyiflerini önemsiyorlar sadece. Hevesin kırılmasın bu yaşlarda topladın topladın asıl sonra heves kalmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yemişim 100k sını araba alsan alamıyon ev alsan alamıyon dışarda gidip sağlam bi et yemeği yesen 2000 lira hesap getiriyolar. 100k para bile değil bana göre çok aşırı dar gelirli değilsen.
ya ilerde pişman olursan satarsın içindeki çocuğu mutlu et dostumÇok seviyorum oyun oynamayı küçüklüğümden beri de işte kendi paramla istediğim şeye bile al ama pişman olma deniyor. Kendi emeğimle kazandığım para her şey olabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kendim kazanıyorum zaten aynen de dediklerine katılıyorum taksitle alıcaktım sistemin tüm parçaları falan da belliydi bana iyi gibi geliyordu