Yardım Cs2 - Alias ve Bind Komutları ile Yapılan Spray Kontrolü.

Hermit

80+
Reaksiyon skoru
28
alias +clicksens "+attack;sensitivity 1.3"
alias -clicksens "-attack;sensitivity 1.1"
bind "MOUSE1" "+clicksens"

Yukarıda gördüğünüz komutlar ateş ederken sensimi yükseltim spray kontrolünü büyük ölçüde iyileştiren Alias ve bind komutlarını içeriyor.

Benim asıl problemim ise; :
Bu kodları girdikten sonra oyundan çıkıp tekrar girdiğimde MOUSE1 den ateş etmiyor. Ayarlardan ateş etmeyi yine mouse1 yapıp kodları tekrar yazmam/yapıştırmam gerekiyor.

Bunu sürekli yapmak belli bir noktadan sonra bayıyor. Bunun herhangi bir çözümü var mıdır bildiğiniz?

oyun başlangıcına eklemeyi denesene bi belki işe yarar

Steamden bulut senkronizasyonunu devre dışı bırak

Yukarıda gördüğünüz komutlar ateş ederken sensimi yükseltim spray kontrolünü büyük ölçüde iyileştiren Alias ve bind komutlarını içeriyor.

Benim asıl problemim ise; :
Bu kodları girdikten sonra oyundan çıkıp tekrar girdiğimde MOUSE1 den ateş etmiyor. Ayarlardan ateş etmeyi yine mouse1 yapıp kodları tekrar yazmam/yapıştırmam gerekiyor.

Bunu sürekli yapmak belli bir noktadan sonra bayıyor. Bunun herhangi bir çözümü var mıdır bildiğiniz?
böyle bir şey olduğunu ilk defa öğrendim 8 yıldır cs oynuom

oyun başlangıcına eklemeyi denesene bi belki işe yarar
Steamden bulut senkronizasyonunu devre dışı bırak
Hocam bunlar olmadı maalesef.
böyle bir şey olduğunu ilk defa öğrendim 8 yıldır cs oynuom
bende 5-6 gün oluyor böyle birşeyin var olduğunu öğrenmem :D

sorunu şu şekilde çözdüm;
Kod:

host_writeconfig

bunu cfg dosyasına atıp başlangıç ayarlarından +exec spraykont.cfg(dosyanın adını farklı şekilde yazabilirsiniz) şeklinde çözdüm.

Alışınca Mirage de top middeki elemanlara spray transfer yaparken kendinizi bulabilirsiniz :D

Yıllardır CS oynuyorum, daha önce bir iki defa denk gelmiştim ama hiç denemedim. Merak ettim şimdi, normalde 0.475 olan hassasiyetimi ne yapmam gerekir, 0.55 ?

Yıllardır CS oynuyorum, daha önce bir iki defa denk gelmiştim ama hiç denemedim. Merak ettim şimdi, normalde 0.475 olan hassasiyetimi ne yapmam gerekir, 0.55 ?
Ben 1.1 de oynuyorum normalde deneme yanılma ile 1.3-1.35 ile çok daha iyi spray atabiliyorum. bu senin alışkanlığına bağlı olarak değişebilir. net bir şey söylemem seninde denemen gerekiyor biraz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
autoexec dosyası oluştur csnin kurulu olduğu cfg klasörüne dosyayı at dosyayı da not defteri formatında oluştur sonrasında steam üzerinden başlatma seçeneklerine exec autoexec yaz büyük ihtimalle olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri