yeni netflix üyeliği almak istedim normal de en basic paketi alacaktım ama premium 4k olan paketi bana aylık 200 lira gibi bir fiyattan alabilecegmi gösterdi ve bende aldım ama şuan görüntü çamur gibi bir ayar vs yapmam lazım mı ?
Nerden izliyorsun hocam?yeni netflix üyeliği almak istedim normal de en basic paketi alacaktım ama premium 4k olan paketi bana aylık 200 lira gibi bir fiyattan alabilecegmi gösterdi ve bende aldım ama şuan görüntü çamur gibi bir ayar vs yapmam lazım mı ?
kablosuz bir bağlantın varsa oto ayarlıyo diye biliyom. sırf bu yüzden apple tvmi ethernet girişli aldım.yeni netflix üyeliği almak istedim normal de en basic paketi alacaktım ama premium 4k olan paketi bana aylık 200 lira gibi bir fiyattan alabilecegmi gösterdi ve bende aldım ama şuan görüntü çamur gibi bir ayar vs yapmam lazım mı ?
bilgisayardan izliyorum hocamNerden izliyorsun hocam?
hocam bilgisayar da zaten ethernetle baglı internetekablosuz bir bağlantın varsa oto ayarlıyo diye biliyom. sırf bu yüzden apple tvmi ethernet girişli aldım.
Hangi tarayıcı hocam?bilgisayardan izliyorum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bilgisayar da zaten ethernetle baglı internete
tarayıcdan değil hocam storedan indirdim netflixi ordan izliyorumHangi tarayıcı hocam?
Tarayıcıdan açıp denesene bitarayıcdan değil hocam storedan indirdim netflixi ordan izliyorum
deniyorum hocamTarayıcıdan açıp denesene bi
uygulamasına gore tarayıcı bıraz daha kalıtelı geldı hocam boyle idare edicem artık teşekkürlerTarayıcıdan açıp denesene bi