İstanbul Gidilebilecek İyi Berberler

m3tad0r

80+
Reaksiyon skoru
11
Normalde özgürblendze gidiyordum ama artık traş fiyatları 1400 olunca gidememeye başladım o yüzden yeni berber arayışındayım. Yeni moda saç kesimlerini iyi bir şekilde yapabilen gittiğiniz tanıdığınız berberler var mı anadolu yakasında mid fade yaptırmayı düşünüyorum

1400tlye nerede traş oluyonuz kanki her ay 1400tlye gerek var mı ki saç için. En iyi berber mahalle berberidir hem kafa muhabbet döner hem beleş çay sigara içersin istediğin zaman girer çıkarsın paran olmazssa hadi benden olsun der mis gibi.

Normalde özgürblendze gidiyordum ama artık traş fiyatları 1400 olunca gidememeye başladım o yüzden yeni berber arayışındayım. Yeni moda saç kesimlerini iyi bir şekilde yapabilen gittiğiniz tanıdığınız berberler var mı anadolu yakasında mid fade yaptırmayı düşünüyorum
onun yanında nihat var 800e kesiyo nihatta iyi

1400tlye nerede traş oluyonuz kanki her ay 1400tlye gerek var mı ki saç için. En iyi berber mahalle berberidir hem kafa muhabbet döner hem beleş çay sigara içersin istediğin zaman girer çıkarsın paran olmazssa hadi benden olsun der mis gibi.
saçı bok ettikleri sürece muhabbetinde çayında bi önemi yok bence

İyi bir yer buldum ama randevu bulmak o kadar zorlaştı ki paylaşmak istemez duruma geldim.

yakın çevrede arkadaşlarına sor 1400 verilmez istanbulda 600 TL'ye kestiriyorum ve gayette güzel kesiyo yazlıka yalovaya gittiğimde 400 TL'ye kestiriyorum o çok çok iyi kesiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,153
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri