tavukpilav
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
- Bütçe
- 11000
2TB bir ssd bakıyorum, DRAM'li ssdlerin fiyatı yüksek yapay zeka iyi çipli hbmli tlc yongalı bir ssdnin işimi göreceğini söyledi. QLC yongalar TLC'ye göre kötüymüş galiba, nm790'ın çipi iyi diyor ve tlc yongaymış. HBM'yi de iyi kullanıyormuş 2TB 11000TL'ye alınır mı? Bir süre daha indirim kovalasam aynı fiyatlara daha iyisi veya daha ucuz aynı seviye bir şey bulur muyum?
SSD'den SSD'ye büyük dosya transferleri yapmıyorum oyun dışında render alıyorum video kesme biçme yapıyorum ama dramli ve dramsiz ssd hiç farketmez harici hdd üzerindeyken bile aşırı yavaş değil render süresi de ekran kartıyla aldığım için zaten çok kısa oluyor o yüzden sadece uzun ömürlü adam akıllı düzgün bir m2 olsun yeter mantığındayım en mükemmel performansı kovalamıyorum.
SSD'den SSD'ye büyük dosya transferleri yapmıyorum oyun dışında render alıyorum video kesme biçme yapıyorum ama dramli ve dramsiz ssd hiç farketmez harici hdd üzerindeyken bile aşırı yavaş değil render süresi de ekran kartıyla aldığım için zaten çok kısa oluyor o yüzden sadece uzun ömürlü adam akıllı düzgün bir m2 olsun yeter mantığındayım en mükemmel performansı kovalamıyorum.