🔥İndirim Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

Çok iyi fiyat :)

Ağır çöp. Bilmeyen cahiller çok iyi olduğunu zannetmiş fakat İncehesap dün gaming gecesinde bu sistemden daha iyi olan aşağıdaki sistemi 45.000 TL'ye veriyordu. Böyle fırsatlar bu fiyat bandında çokça çıkıyor karşımıza şaşırıp sanki yılın fırsatıymış gibi davranmaya gerek yok.

Ağır çöp. Bilmeyen cahiller çok iyi olduğunu zannetmiş fakat İncehesap dün gaming gecesinde bu sistemden daha iyi olan aşağıdaki sistemi 45.000 TL'ye veriyordu. Böyle fırsatlar bu fiyat bandında çokça çıkıyor karşımıza şaşırıp sanki yılın fırsatıymış gibi davranmaya gerek yok.
Nesi daha iyi ekran kartı dışında

Dünkü fırsat kaçtı diye bu sistem kötü mü oluyor, genetik mi sizin bu kafa yapısı

Nesi daha iyi ekran kartı dışında
Daha iyi demek için 5060 Ti ile 9060 XT arasındaki farkı araştırman yeterli. Kasası da çok daha iyi ve upgradeye daha açık attığım sistemin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dünkü fırsat kaçtı diye bu sistem kötü mü oluyor, genetik mi sizin bu kafa yapısı
Daha dün böyle bir fırsat varken bu sisteme yılın fırsatıymış gibi muamele çekmenizin saçma olduğundan bahsediyorum dostum okuduğunu kavramaya çalış.

Daha dün böyle bir fırsat varken bu sisteme yılın fırsatıymış gibi muamele çekmenizin saçma olduğundan bahsediyorum dostum okuduğunu kavramaya çalış.
Bana "yılın fırsatı" gibi muamele çeken bir kişi göstersene dostum

Gayet sıradan ve birazcık zorladığında bu fiyat bandında daha iyisi kolayca bulunabilen bir sisteme yorumlarda methiyeler dizilmiş. Buradan bu sisteme haddinden fazla ilgi gösterildiğini anlayabilirsin mesela.

Bu arada 5060 Ti ve 9060 XT arasındaki farkı buradan görebilirsiniz: Link

Gayet sıradan ve birazcık zorladığında bu fiyat bandında daha iyisi kolayca bulunabilen bir sisteme yorumlarda methiyeler dizilmiş. Buradan bu sisteme haddinden fazla ilgi gösterildiğini anlayabilirsin mesela.

3 mesaj 2 reaksiyon skoru katılım 16 mayıs 2026
tamamdır incehesap botu seni xd

böyle kahveye girsen dayak yersin birader bu ne hinlenme böyle? foruma çöp ile başlamışsın direkt.

5060 Ti ile karşılaştırma yapan kimse yok olm kafayı yediniz iyice, 43 lira için güzel sistem çünkü ayrı ayrı her parçaya indirim kovalamak ile aynı fiyata geliyor, bu kadar mevzu

Hayır onu da geç adam 3 dk önce "ağır çöp" yazdığını unutmuş bi de okuduğunu algılamaya çalış diyor :kekw:

Geri