WhoCares
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,120
oc yaparim diyorsan olur yoksa gerek yokB650M-B olur mu hocam?
oc yaparim diyorsan olur yoksa gerek yokB650M-B olur mu hocam?
Parafta 2000tl indirim ve taksit kampanyası birleşiyor mu? Hangi kart gerekiyor?Çok iyi fiyat![]()
Nesi daha iyi ekran kartı dışındaAğır çöp. Bilmeyen cahiller çok iyi olduğunu zannetmiş fakat İncehesap dün gaming gecesinde bu sistemden daha iyi olan aşağıdaki sistemi 45.000 TL'ye veriyordu. Böyle fırsatlar bu fiyat bandında çokça çıkıyor karşımıza şaşırıp sanki yılın fırsatıymış gibi davranmaya gerek yok.
![]()
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Dünkü fırsat kaçtı diye bu sistem kötü mü oluyor, genetik mi sizin bu kafa yapısıAğır çöp. Bilmeyen cahiller çok iyi olduğunu zannetmiş fakat İncehesap dün gaming gecesinde bu sistemden daha iyi olan aşağıdaki sistemi 45.000 TL'ye veriyordu. Böyle fırsatlar bu fiyat bandında çokça çıkıyor karşımıza şaşırıp sanki yılın fırsatıymış gibi davranmaya gerek yok.
![]()
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Daha iyi demek için 5060 Ti ile 9060 XT arasındaki farkı araştırman yeterli. Kasası da çok daha iyi ve upgradeye daha açık attığım sistemin.Nesi daha iyi ekran kartı dışında
Daha dün böyle bir fırsat varken bu sisteme yılın fırsatıymış gibi muamele çekmenizin saçma olduğundan bahsediyorum dostum okuduğunu kavramaya çalış.Dünkü fırsat kaçtı diye bu sistem kötü mü oluyor, genetik mi sizin bu kafa yapısı
Bana "yılın fırsatı" gibi muamele çeken bir kişi göstersene dostumDaha dün böyle bir fırsat varken bu sisteme yılın fırsatıymış gibi muamele çekmenizin saçma olduğundan bahsediyorum dostum okuduğunu kavramaya çalış.
Gayet sıradan ve birazcık zorladığında bu fiyat bandında daha iyisi kolayca bulunabilen bir sisteme yorumlarda methiyeler dizilmiş. Buradan bu sisteme haddinden fazla ilgi gösterildiğini anlayabilirsin mesela.Bana "yılın fırsatı" gibi muamele çeken bir kişi göstersene dostum
3 mesaj 2 reaksiyon skoru katılım 16 mayıs 2026Gayet sıradan ve birazcık zorladığında bu fiyat bandında daha iyisi kolayca bulunabilen bir sisteme yorumlarda methiyeler dizilmiş. Buradan bu sisteme haddinden fazla ilgi gösterildiğini anlayabilirsin mesela.
Bu arada 5060 Ti ve 9060 XT arasındaki farkı buradan görebilirsiniz: Link
böyle kahveye girsen dayak yersin birader bu ne hinlenme böyle? foruma çöp ile başlamışsın direkt.Ağır çöp. Bilmeyen cahiller çok iyi olduğunu zannetmiş fakat İncehesap dün gaming gecesinde bu sistemden daha iyi olan aşağıdaki sistemi 45.000 TL'ye veriyordu. Böyle fırsatlar bu fiyat bandında çokça çıkıyor karşımıza şaşırıp sanki yılın fırsatıymış gibi davranmaya gerek yok.
![]()
5060 Ti ile karşılaştırma yapan kimse yok olm kafayı yediniz iyice, 43 lira için güzel sistem çünkü ayrı ayrı her parçaya indirim kovalamak ile aynı fiyata geliyor, bu kadar mevzuGayet sıradan ve birazcık zorladığında bu fiyat bandında daha iyisi kolayca bulunabilen bir sisteme yorumlarda methiyeler dizilmiş. Buradan bu sisteme haddinden fazla ilgi gösterildiğini anlayabilirsin mesela.
Bu arada 5060 Ti ve 9060 XT arasındaki farkı buradan görebilirsiniz: Link
Hayır onu da geç adam 3 dk önce "ağır çöp" yazdığını unutmuş bi de okuduğunu algılamaya çalış diyorBana "yılın fırsatı" gibi muamele çeken bir kişi göstersene dostum