bunları alma adam akıllı sıvı soğutma alacaksan ocypus 2300 e düşüyo 360mm sıvı soğutmasıRyzen 5 7600x işlemcim ve AM5 soket, hangi soğutucuyu önerirsiniz? Çok ses çıkarsın istemiyorum ve fiyat performans olsun.
Alıntıyı görüntüle
yoksa da dışardan thermalright assassin tarzı bir fan albunları alma adam akıllı sıvı soğutma alacaksan ocypus 2300 e düşüyo 360mm sıvı soğutması
veya https://www.itopya.com/bitfenix-sak...Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu&_sgm_pinned=falsebunları alma adam akıllı sıvı soğutma alacaksan ocypus 2300 e düşüyo 360mm sıvı soğutması
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yoksa da dışardan thermalright assassin tarzı bir fan al
hocam sıvı soğutucu olması zorunlu değil ve dışarıdan ekleme yapamıyorumbunları alma adam akıllı sıvı soğutma alacaksan ocypus 2300 e düşüyo 360mm sıvı soğutması
yoksa da dışardan thermalright assassin tarzı bir fan al
veya https://www.itopya.com/bitfenix-sakiel-240-beyaz-argb-240mm-amd-intel-islemci-sivi-sogutucu_u29864?_sgm_campaign=product&_sgm_source=29864&_sgm_action=search&_sgm_term=BitFenix Sakiel 240 BFW-SKL-240-WW27A-RP Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu&_sgm_pinned=false
resimdeki coolermaster hyper 212 veya thermaltake astria 200 ekstra 500tl vermeye değer mi? ne farkı var çok anlayamadım. yüksek yük altında rahatsız edici sesi olmasın yeterli benim için sonradan herhangi bi parçaya upgrade düşünmüyorum.Şuan seçili olan bütçe dostu ve ssesiz muhtemelen işini görür.
Ama daha iyi bilenler yorum yaparsa daha iyi olur , bunu alırsan kullanırsın ama işlemci vs. upgrade edersen değiştirmen gerekir.
Dışarıdan alabiliyorsan thermalright alırsan ömürlük kullanırsın
hyper 212 biraz daha seslihocam sıvı soğutucu olması zorunlu değil ve dışarıdan ekleme yapamıyorum
resimdeki coolermaster hyper 212 veya thermaltake astria 200 ekstra 500tl vermeye değer mi? ne farkı var çok anlayamadım. yüksek yük altında rahatsız edici sesi olmasın yeterli benim için sonradan herhangi bi parçaya upgrade düşünmüyorum.
Ryzen 5 7600x işlemcim ve AM5 soket, hangi soğutucuyu önerirsiniz? Çok ses çıkarsın istemiyorum ve fiyat performans olsun.
Alıntıyı görüntüle
Beraber heykelimizi yapsınlar kral da beton yetmez xd , Açıkçası pek mantıklı modeller yok ancak kasa 360mm destekliyorsa asus LC 360 tercih edilebilir. Ama bence fazeonu şimdilik alın ilerde daha iyi bir soğutucu alınabilir.Seni T.... beton yetmez hocam önerillerin neler , @jombo
Bencede idarelik al ama bütçen olunca adam akıllı bir şey alabilirsinBeraber heykelimizi yapsınlar kral da beton yetmez xd , Açıkçası pek mantıklı modeller yok ancak kasa 360mm destekliyorsa asus LC 360 tercih edilebilir. Ama bence fazeonu şimdilik alın ilerde daha iyi bir soğutucu alınabilir.