.win10 ise zaten güncelleme almaz sıkıntı yok , Hocam ekran kartına giden kabloları çoklayıcı ile değil psu'dan çıkan iki ayrı pcie kablosu ile bağladınız değil mi ?
Onamı takıldın şimdi yapower kutusuna baktım pcle diye kablolar var isimli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pcie değil pcle bu arada
Onamı takıldın şimdi ya, 2 adet pcıe kablosu takılması gerek 7800xt ye 1 adetten 2 tane değil.
Alıntıyı görüntüle
Şu şekil olması lazım. Böyle değilse güç kablosunu bir de böyle takmayı dene.
bir tanesini çıkar başka kablo tak, psu dan 2 adet farklı pcle kablosu takmalısınMesaj otomatik olarak birleştirildi:
sanırım senin yanlış dediğin kablo türünden değilmi ?
1 tanesini çıkar diyorsunda ikisi bağlıbir tanesini çıkar başka kablo tak, psu dan 2 adet farklı pcle kablosu takmalısın
Bu altyakilere takicagim degilmiEvet bu yanlış zaten senin psunda 2 adet pcıe kablosu bulunuyor.
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen çözüm bu olur ancak olmaz ise bile yine de sağlıklı bir yöntem böyle takmak.
Evet 2 adet pcIe kablosu olacak o ikisini tak.Bu altyakilere takicagim degilmi
Bişey dicem PSU yerinden çıkardığım için PSU neresi nereye bakmalı bilmiyorumEvet 2 adet pcIe kablosu olacak o ikisini tak.
Alıntıyı görüntüle
Zaten psuya takacağın yer ile ekran kartına takacağın yer farklı o yüzden anlaman kolay olur. Sendeki kablolar şu an şöyle gözükmesi gerek. Bir tanesi (6+2/6+2) diğer dümdüz 6+2.
Güç kablosunu taktığın yer arkaya yani kasanın arkasınaBişey dicem PSU yerinden çıkardığım için PSU neresi nereye bakmalı bilmiyorum![]()
PSU nasıl durmalı filtresi adamı yukariyami bakıncakGüç kablosunu taktığın yer arkaya yani kasanın arkasına, kabloları aldığın yer kasanın içine bakacak.
Alıntıyı görüntüle
(resim yeteneğime laf etmeyin lütfen !)
Kasanın altında toz filtresi varsa aşağıya bakacak yoksa yukarıya bakacak.PSU nasıl durmalı filtresi adamı yukariyami bakıncak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nerden aldığımı biliyorum .d