Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

kac gece aldıgını soyluyomu. 2sanıyede bır aod taraması yapıyor hala nasıl kacabılıyor anlamıyorum
Hayır. 15:56da mesaj attı aldım diye.
1778939252016.webp

kaç geçe almaya çalıştın 15.57.35de denemıs benımkı yıne de yetısememıs
bildirim düştüğü gibi tıkladım 15.55'te yüksek ihtimal bildirimi benden önce gördü o olan arkadaş saniyeyi göremiyorum, 5 stok yoktu bu arada 1 stok vardı
hocam bir şey soracağım dün gece gaming gecesinden 2 ürün aldım ssd ve ekran kartı, ssd kargoya verildi ekran kartı vermedi ve ödeme işlemi yarım kaldı diyor fakat para karttan çıkmış bu yavşaklar iptal eder mi
firmayla görüşün bence
eyvallah başkan

amazon depo sepete ek indirimler ne zaman başlayacak ya beklemekten kuruduk resmen

2800 TL'ye aldığım Gamesir Cyclone 2'yi iade ettim beyler iadem bugün gerçekleşti. Tetikte olun 2800-2900 TL'ye Amazon Depo'ya tekrar listelenecek hızlı olun derim. Temiz denedim 1 gün sadece . Beyaz ve sorunsuzdu. Sadece kutusunda asla gözü rahatsız etmeyen yırtılma var onu da birleştirmişler. Kısacası sıfırdan farksız

Ben Flydigi Apex 5 aldım onun yerine

2800 TL'ye aldığım Gamesir Cyclone 2'yi iade ettim beyler iadem bugün gerçekleşti. Tetikte olun 2800-2900 TL'ye Amazon Depo'ya tekrar listelenecek hızlı olun derim. Temiz denedim 1 gün sadece . Beyaz ve sorunsuzdu. Sadece kutusunda asla gözü rahatsız etmeyen yırtılma var onu da birleştirmişler. Kısacası sıfırdan farksız

Ben Flydigi Apex 5 aldım onun yerine
Hocam şarj standı ile geliyor degil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,924
Üyeler
196,855
Son üye
MYLEOS
Geri