Yardım 9 Kg 22 Desi Kargoyu En Uygun Nereden Kargolarım?

Voisxe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
İstanbuldan izmire gidecek, 2-3 tane yere baktım 800-1500 tl arasında fiyat çıkıyor.

Şunu bir dene gönderici alıcı bilgileri sonra kargo ebatı filan en sonda fiyat çıkıyor şubeden şubeye olursa fiyat uyguna geliyor

Ekler

• 1778947863467.webp
    1778947863467.webp
    13.1 KB · Hit: 28
Hocam burada gönderi boyutunu hesaplama yapınca böyle oluyor, gönderi boyunu xl seçsem sıkıntı yaparlar mı acaba?
tanıdık e ticaret yapan biri varsa o göndersin senin adina ha yok diyorsan ptt ve sürat kargoya bak

sahibinden ilan ile 70 tl paramgüvende kullanma hizmeti (en az 100,01 tl'lik ilanda çıkan fiyat) + 130 tl kargo (30 desiye kadar olan seçenek)

bu fiyatlara baktığım yer doğruysa tabi.

Dolap uygulaması üzerinden en düşük alt limit ile 30 TL olması lazım kargo parası ile toplam 400 TL ye gonderebilirsiniz

Dolap uygulaması üzerinden en düşük alt limit ile 30 TL olması lazım kargo parası ile toplam 400 TL ye gonderebilirsiniz
sahibinden ilan ile 70 tl paramgüvende kullanma hizmeti (en az 100,01 tl'lik ilanda çıkan fiyat) + 130 tl kargo (30 desiye kadar olan seçenek)

bu fiyatlara baktığım yer doğruysa tabi.
Bu dedikleriniz çok mantıklıda pratikte sıkıntı olmasın hesabıma ban atmasınlar, param güvende için başka kategori ve başka ürün koymam gerekiyor.

Herkesin kendi tercihi yarılamıyorum kesinlikle ama ürün satar gibi ucuza gösterip sistemi açığını kullanıp kargoyu ucuza getirmek bana doğru gelmiyor . Bir ara sahibinde ürün satarken birisi önermişti bana bunu kargo ucuza gelsin diye dedim hakka girmek istemem sonra linkini paylaştığım dhl yi önerdi o şekilde göndermiştim . Eskiden ptt kullanırdım ucuza gelirdi sonra fiyatları arttı uzun süredir gitmedim şu an nasıl fiyatları bilmiyorum .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam burada gönderi boyutunu hesaplama yapınca böyle oluyor, gönderi boyutunu xl seçsem sıkıntı yaparlar mı acaba?
Bildiğim en uygun bu açıkcası olmadı ptt ye götür fiyatına bak istersen ama muhtemelen onda da şubeden şubeye en uygun olacaktır

Yukarıda arkadaşin yazdığı gibi DHL ile online gönderi hazırlayarak gönderin. En büyük paketi seçin, kendiniz ayrıca desi hesabı yapmayın. Şube teslim ile çok uyguna gecelecektir.

Herkesin kendi tercihi yarılamıyorum kesinlikle ama ürün satar gibi ucuza gösterip sistemi açığını kullanıp kargoyu ucuza getirmek bana doğru gelmiyor . Bir ara sahibinde ürün satarken birisi önermişti bana bunu kargo ucuza gelsin diye dedim hakka girmek istemem sonra linkini paylaştığım dhl yi önerdi o şekilde göndermiştim . Eskiden ptt kullanırdım ucuza gelirdi sonra fiyatları arttı uzun süredir gitmedim şu an nasıl fiyatları bilmiyorum .

Bildiğim en uygun bu açıkcası olmadı ptt ye götür fiyatına bak istersen ama muhtemelen onda da şubeden şubeye en uygun olacaktır
Senin dediğin gibi yapacağım, şubeden şubeye 210 tl bedava, hadi kabul etmediler cart curt oldu 500 tl'ye kadar okeyim.

Herkese teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Geliver ile İstanbul-İzmir teklifleri bu şekilde, ilçeden ilçeye fiyat değişir.

Ekran görüntüsü 2026-05-16 203224.webp

Doğru söylüyorsunuz ama trdeki her firmanın amacı gariban halkı söğüşlemek açık bulduğunda kullanıp geçecen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri